One
Re: HTC One
днес от вивател , също ми отговориха че другата седмица на 100% е тук телефона :)
Демо е, според управителя трябва да е в продажба до края на седмицата, но не звучеше много убедително.
и мтел казаха, че го чакат на 7 май.
ще се изненадвам много ако виваком го получат през април.
ще се изненадвам много ако виваком го получат през април.
Мтел в крайна сметка ще го продават, така ли?
По последна (вътрешна) информация Глобул също ще го имат в началото на май. Предвид празниците, няма да е по-рано от 7-ми май, но ще е същата седмица със сигурност.
Първите 100 поръчали или закупили телефонът от Vivacom ще получат подарък Media Link HD твърди HTC.
и виваком отговориха, че го чакат в началото на следващия месец.
ето какво htc написаха във фейсбук
[Quote]Да, получаваме седмица забавяне заради Великденските празници. Съвсем скоро започват и предварителните поръчки от Vivacom, като първите 100 потребителя ще получат подарък - Media Link HD![/Quote]
ето какво htc написаха във фейсбук
[Quote]Да, получаваме седмица забавяне заради Великденските празници. Съвсем скоро започват и предварителните поръчки от Vivacom, като първите 100 потребителя ще получат подарък - Media Link HD![/Quote]
Вчера имах удоволствието да го разгледам в The Mall-Vivacom!Там ми казаха,че от 15.04. може да се поръчва и до края на другата седмица щял да бъде наличен,а колко е вярна тази информация незнам :) Зърнах и Samsung Galaxy S4 НО... HTC-то може да се определи с една дума \"уникален\"
официално ще се предлага и от трите оператора
[Quote]HTC One ще се предлага от Mtel, Globul и Vivacom.[/Quote]
https://www.facebook.com/htcbg/posts/569736176392701?comment_id=6025259&offset=0&total_comments=2
[Quote]HTC One ще се предлага от Mtel, Globul и Vivacom.[/Quote]
https://www.facebook.com/htcbg/posts/569736176392701?comment_id=6025259&offset=0&total_comments=2
Наистина е готин, много ме кефи. Но камерата, по-точно качеството на снимките е плачевно, никакъв детайл. А уж това е един от т.нар. „килър фичърите” на смартфона. И все пак виждам, че другите хвалят качеството на снимките, а то е под средното за днешен смартфон. Объркан съм. Искам да си го взема, дано пуснат някакви ъпдейти, не може така!
S9+