One
Re: HTC One
Последно някой ще каже ли, кога се очаква нашите родни оператори да продават единицата?
Щом се съмнявате в батерията, закупете телефона с Гаранция а не от чуждестранен сайт... Ако нещо се случи с телефона така или иначе сервизирането е кауза пердута, вероятно директно биха ви подменили телефона. Аз съм сигурен че 70% от потребителите с върхови модели винаги искат още и още и не задържат толкова време телефона, а го продават и взимат следващия :) За мен HTC One е сензация. А за камерата вместо да ти се струва че е разочарование, колега, прочети коментарите преди теб и ще разбереш че [u]дори и без ъпдейта[/u] след излзиането на пазара на телефона, си прави дори по-добри снимки от Iphone 5
Камерата е [B]тотално[/B] разочарование... Представя се добре, само в макро режим (примери вече доста в един друг форум)...
Телефони от 2010г. правят по-добри снимки...
Алуминия грее, като котлон, драска се и не подлежи на замяна(което ти прецаква и гаранцията) ...
Недомислена работа (с две думи)...
Телефони от 2010г. правят по-добри снимки...
Алуминия грее, като котлон, драска се и не подлежи на замяна(което ти прецаква и гаранцията) ...
Недомислена работа (с две думи)...
http://www.youhtc.ru/2013/04/htc-one-protiv-klyuchej-nozha-i-molotka/ специално за устойчивостта, а относно камерата все още няма много снимки след последния ъпдейт 1.29 :) Много добър телефон :)
И 100 ъпдейта да и направят все тая.. Хардуера е проблема на камерата!
Клиповете всички ги гледат в тубата(няма нужда от примери) .
Какво ще правиш, ако изпуснеш телефона и деформираш алуминия(макар и малко)... ?
Сбогом \"премиум\" дизайн и гаранция!
Ще кажеш \" Има протектори, бъмпери и пр
.
И защо, тогава ми е тоя алуминий?
Клиповете всички ги гледат в тубата(няма нужда от примери) .
Какво ще правиш, ако изпуснеш телефона и деформираш алуминия(макар и малко)... ?
Сбогом \"премиум\" дизайн и гаранция!
Ще кажеш \" Има протектори, бъмпери и пр
.
И защо, тогава ми е тоя алуминий?
Бягай при пластмасовия самсунг с мръсна газ тогава... гледал \"тубата\" .... хора като мен, които са доста по-наясно с нещата са изчели хиляди теми в xda-developers, а той заблуждава потребителите с \"ясните\" си коментари.
АМАН от разбирачи !!!
П.С. Застраховката в Германос ти е 5.9лв. ако си достатъчно некадърен, за да си строшиш алуминия.
АМАН от разбирачи !!!
П.С. Застраховката в Германос ти е 5.9лв. ако си достатъчно некадърен, за да си строшиш алуминия.
Престани да пишеш смешни неща :) Преди се оплаквахте защо телефоните са с пластмаса като сапунерки, а сега защо са метални ? Не може да ви се угоди ! И въобще не е хардуерен проблема ( според тебе ) с камерата ! А защо само се залъгваме с 13,16 или 20 МР камера на телефона, като резултата е същия като с камерата на One :)
Затова си вземете моторола с кевлар ..;)
Ае стига с тия камери бе хора, големи фотографи станахте.(no) Най-добрата камера слагана в телефон е тази в 808!
Относно колегата, където обяснява че трябва да бягаме при пластмасовото Галакси, ще му кажа, че доста натам ще се ориентират.
Относно колегата, където обяснява че трябва да бягаме при пластмасовото Галакси, ще му кажа, че доста натам ще се ориентират.
Samsung GALAXY S22 Ultra
Оплакванията от Галакси 4 започнаха и ще сбъркат много тези, които се запътят към него :)