Desire V
Re: HTC Desire V
\" в момента няма връзка ...\"
Имам въпрос за функционирането на двете карти едновременно. Ясно, че когато се разговаря по първата карта и се звънне на втората, от другата страна получават сигнал \"Телефонът на абоната не е включен...\". А някой може ли да ми обясни какво се случва, когато от първата сим карта се ползва интернет, а се звънне на на втората?
Благодаря предварително!
Благодаря предварително!
-
- Регистриран: 02 май 2010, 18:07
Ако говориш по едната и звънне другата се чува - \"Абоната в момента разговаря моля изчакайте\". Това е предимството на двуядрения процесор.
Аз имам Samsung Galaxy Ace Duos-с две карти, но не съм доволна. Искам да попитам дали HTC-то е с два радио модула, защото ще е крачка назад ако няма и си сменя телефона за такъв на същата цена и с по малко функции.
Здравейте,
Бихте ли ми споделили дали имате проблеми със скоростта на работа на този телефон. Моят работи невероятно бавно. Като ви казвам невероятно, имам предвид, че редовно чакам по 5-6 секунди да се сменят екрани на менюто. Практически е почти неизползваем за хора, които водят по-активен живот. Не е закупен от някоя от веригите или мобилните оператори, а през интернет от български доставчик. Ползвал съм и ползвам много телефони с различни операционни системи. Не вярвах, че смартфон модел 2012 може да работи така. Затова искам да проверя да не би да съм закупил някаква имитация.
Бихте ли ми споделили дали имате проблеми със скоростта на работа на този телефон. Моят работи невероятно бавно. Като ви казвам невероятно, имам предвид, че редовно чакам по 5-6 секунди да се сменят екрани на менюто. Практически е почти неизползваем за хора, които водят по-активен живот. Не е закупен от някоя от веригите или мобилните оператори, а през интернет от български доставчик. Ползвал съм и ползвам много телефони с различни операционни системи. Не вярвах, че смартфон модел 2012 може да работи така. Затова искам да проверя да не би да съм закупил някаква имитация.
Бавничък е, но като поизчистиш апликейшъните и си сложиш Таск-килъра става.
На мен от време на време ми се замисля като натисна слушалката :)
На мен от време на време ми се замисля като натисна слушалката :)