One
-
- Регистриран: 05 яну 2010, 19:56
Re: HTC One
Предимства:
HTC One- Качество на изработка, много хубав дисплей, премиум дизайн, хубави снимки на слаба светлина
S4 - добър дисплей (малко нереални цветове), по добър процесор, много функций (повечето ненужни), много по добра камера, слот за карта
Недостатъци:
HTC One- 4 MP камера( както и да я наричат ултра пикселна и т.н. дефакто си е 4 MP), по слаб процесор (трудно ще се усети разликата), лесно се надрасква панела, няма слот за карта.
S4 - Пластмасов корпус
В общи линии е това. Това ми е безпрестрастното мнение до момента. Но съвета ми е ако е важен за теб премиум вида да се обърнеш към One, но ако не те бърка толкова S4.
Но като цяло който и да си вземеш няма да сгрешиш ! Ако имах възможност и 2-та бих си взел, защото и двата телефона са най добрите на пазара до момента. (Бих се замислил и за Xperia Z, все пак е водоустойчив (woo) )
HTC One- Качество на изработка, много хубав дисплей, премиум дизайн, хубави снимки на слаба светлина
S4 - добър дисплей (малко нереални цветове), по добър процесор, много функций (повечето ненужни), много по добра камера, слот за карта
Недостатъци:
HTC One- 4 MP камера( както и да я наричат ултра пикселна и т.н. дефакто си е 4 MP), по слаб процесор (трудно ще се усети разликата), лесно се надрасква панела, няма слот за карта.
S4 - Пластмасов корпус
В общи линии е това. Това ми е безпрестрастното мнение до момента. Но съвета ми е ако е важен за теб премиум вида да се обърнеш към One, но ако не те бърка толкова S4.
Но като цяло който и да си вземеш няма да сгрешиш ! Ако имах възможност и 2-та бих си взел, защото и двата телефона са най добрите на пазара до момента. (Бих се замислил и за Xperia Z, все пак е водоустойчив (woo) )
И двата телефона са изключителни. Имат и още предимства и някой недостатъци. Процесорите за българския пазар да едни и същи, на единия е 1,9 ГХх, което не се усеща, но самсунга лагвал понякога, One не. Макар и по малка батерията на One издържа повече. Камерата макар и 4М има много добър автофокус. За мен по голям минус за HTC One е трудния ремонт, което е желателно да не се налага. Наистина в почти всеки сервиз доста ще се изпотят дори и за нещо дребно. Все пак личната преценка е най важна особено при пряко сравнение.
Не се чудете, а действайте :) Ако само се чудите никога няма да си вземете добър смартфон :)
Определено съм за One,имал съм ги и двата едновременно и съм ги сравнявал.
Здравейте,
има ли някой телефон, закупен от Глобул. Ако да, можели да каже дали работи с карти на друг оператор. Имам Legend от Мтел и не е заключен и се надявам и с One да се също така.
Благодаря!
има ли някой телефон, закупен от Глобул. Ако да, можели да каже дали работи с карти на друг оператор. Имам Legend от Мтел и не е заключен и се надявам и с One да се също така.
Благодаря!
Никой оператор не заключва смартфоните си, освен айфоните! Бъди спокоен - One и при трите оператора е отключен.:)
Samsung GALAXY S22 Ultra
-
- Регистриран: 04 авг 2013, 15:27
opredeleno s4 prekaleno barz i pove4e bezplatni programki za nego i kamerata e ubiec no galaxy s4 9505
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
Сега ако преведеш смисъла на написаното и то без да броим маймуницата ти.
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport