Ascend Mate
Re: Huawei Ascend Mate
И този обаче е с несменяема батерия.(no):)
Някъде в България продава ли се?
300 евро е в Германия на промоции. За парите си е повече от перфектен. :)
във Виваком го дават..
Гледах го днес във виваком, телефончето е много хубаво. Аз имам Galaxy4, но този за парите за които се продава, големината на екрана и т.н. е много хубав и си заслужава. Малко трудно ще се свикне с големината на телефона, но лесно се свиква с големите телефони и се привързвате към тях. Много е хубав, браво, горещо го препоръчвам
Някой може ли да каже нещо повече за модела? Искам да пробвам нещо ново и да сменя Самсунг за една година. В момента се колебая между Ноут 3 и 1 макс, но както споменах сигурно ще пропусна новия \"тефтер\":D тази година. Утре ще ходя във Виваком да разгледам въпросния модел, но ако може някой да каже нещо от лични впечатления, ще съм му много благодарен.
Samsung GALAXY S22 Ultra
Аз му бях много мераклия на този, но си взех нексуса заради по-добрата цена която изпадна. Мисля че си заслужава. Това да ти държи два дни батерията при всичко включено е супер.
Ами Ванката телефона е наистина хубав аз съм с него и като цяло се справя много добре почти не забива хубав е за всякви игри особено за филми. Аз съм голям фен на huawei и колкото до цената както се казва всеки лев си струва за него . Все пак това е втория по големина телефон . За тези които ще питат кои е първия това е samsung galaxy mega 6.3 аз иначе ги сравних двата и с много малко galaxy-то го минава . Пак казвам много хубав телефон за любителите на телефони с такива екрани.