CAT B15
Re: CAT B15
Размери:
69.5 x 125 x 14.95 мм
Тегло:
170 грама (със батерията)
Операционна система:
Android 4.1.2 Jelly Bean
CPU-:
1 GHz Dual Core
MediaTekMT6577
RAM-:
512 MB
Дисплей:
TFT
Диагонал:
4 \"
Резулюция:
480 x 800 px
Микрофон:
mono
Високоговорител:
mono
Audio_Output:
3.5mm
Мрежи:
GSM850, GSM900, GSM1800, GSM1900, UMTS850 (B5), UMTS900 (B8), UMTS1900 (B2), UMTS2100 (B1)
Свързване:
[B][u]GPRS[/u][/B], EDGE, UMTS, HSDPA, HSUPA
Мелодий:
64 -акорд мелодия
Вибрация:
Да
Позициониране:
Multi-touch screen
Портове:
microSD, microSDHC, TransFlash
[B]USB:
USB[/B] 2.0 , 480Mbit/s
micro-USB
Bluetooth:
Да
Wireless;LAN:
802.11b, 802.11g, 802.11n
Радио:
FM radio (87.5-108MHz) RDS
GPS модул :
Да
Камера:
5 MP
Автофокус
Да
Optical-Zoom:
1 x
Macro:Mode:
Да
Предна камера:
0.3 MP
Вграден акселерометър :
Да
Ingress;Protection_Level:
IP67
Батерия:
литиевойонна
Капацитет:
2000 mAh
АлоУУ М Б-я я си оправете инфото за тела
[Quote]USB не[/Quote]
[Quote]SMS- не, MMS-не[/Quote]:D:D(woo)
69.5 x 125 x 14.95 мм
Тегло:
170 грама (със батерията)
Операционна система:
Android 4.1.2 Jelly Bean
CPU-:
1 GHz Dual Core
MediaTekMT6577
RAM-:
512 MB
Дисплей:
TFT
Диагонал:
4 \"
Резулюция:
480 x 800 px
Микрофон:
mono
Високоговорител:
mono
Audio_Output:
3.5mm
Мрежи:
GSM850, GSM900, GSM1800, GSM1900, UMTS850 (B5), UMTS900 (B8), UMTS1900 (B2), UMTS2100 (B1)
Свързване:
[B][u]GPRS[/u][/B], EDGE, UMTS, HSDPA, HSUPA
Мелодий:
64 -акорд мелодия
Вибрация:
Да
Позициониране:
Multi-touch screen
Портове:
microSD, microSDHC, TransFlash
[B]USB:
USB[/B] 2.0 , 480Mbit/s
micro-USB
Bluetooth:
Да
Wireless;LAN:
802.11b, 802.11g, 802.11n
Радио:
FM radio (87.5-108MHz) RDS
GPS модул :
Да
Камера:
5 MP
Автофокус
Да
Optical-Zoom:
1 x
Macro:Mode:
Да
Предна камера:
0.3 MP
Вграден акселерометър :
Да
Ingress;Protection_Level:
IP67
Батерия:
литиевойонна
Капацитет:
2000 mAh
АлоУУ М Б-я я си оправете инфото за тела
[Quote]USB не[/Quote]
[Quote]SMS- не, MMS-не[/Quote]:D:D(woo)
-
- Регистриран: 10 сеп 2012, 11:54
\"Cat B15 е за хора, които работят навън и искат смартфонът им да издържа на всякакви атмосферни условия.....\" (Source: o-connect.com) Размерите му са нормални при това положение. :P
(no)(no)(no)(no)(no)(no)(no) Колкото и суперлативи да се разнасят, аз като бивш собственик на Сат В15 ще заявя, че същия не отговаря на тях. Особено относно \"водоустойчивостта \"му. След като си го купих, на втория ден реших да го изпробвам, потопих го в чаша вода за около минута и той бе дотам- тотално се развали . В сервиза се запознах с 5-ма, които имаха същата повреда(angry)(angry)(angry)(angry)(angry)(angry)(angry)(angry) Сат В15 не е телефона за екстремна работа и спорт!!!
-
- Регистриран: 11 дек 2010, 12:14
От 2 седмици съм с телефона и съм доволен! Не съм го тествал в чаша с вода, а и не смятам да го тествам... ако се случи да се намокри, ще си проличи колко е устойчив. Дотогава... това е смартфон, който се е отървал от порцеланов вид и който, аз поне, не виждам от какво трябва да го пазя. Просто не го мисля. Пускам го в джоба и го забравям. Изненадаха ме и реалните му размери и дизайн. Изглежда доста добре и е удобен в ръка, мен ме радва :) Казвам го, защото например и Xperia Z ми се виждаше много добър откъм външен вид, но когато го видях реално се оказа голяма неудобна черна плочка и малко ме разочарова.
Нямам кой знае какъв опит със смартфони (досега бях с Nokia N900), но според мен гъсеницата и функционално се справя доста прилично.
Все пак недостатъците, които ми направиха впечатление - говорителят му е с малко нисък звук, а когато се увеличи, започва да криви; слушалките са използваеми по-скоро за разговори като хендсфрий, за слушане на музика ви трябват други слушалки с добра шумоизолация, защото и там звукът е с малко по-ниско ниво отколкото очаквах или поне в сравнение с нокията, но пък е с добро качество; вградената му памет е доста оскъдна - реално използваеми са около 1,5 GB, но моя B15 в момента е с 2 GB microSD карта, с четенето на която се справя отлично... имам предвид, че разлика при работата със записани неща на картата и на паметта няма.
В крайна сметка, според мен, за цената си това е доста читав телефон!
Ако се чудите за нещо по-специално, което ви интересува преди да си купите \"трактора\", питайте смело! :)
Нямам кой знае какъв опит със смартфони (досега бях с Nokia N900), но според мен гъсеницата и функционално се справя доста прилично.
Все пак недостатъците, които ми направиха впечатление - говорителят му е с малко нисък звук, а когато се увеличи, започва да криви; слушалките са използваеми по-скоро за разговори като хендсфрий, за слушане на музика ви трябват други слушалки с добра шумоизолация, защото и там звукът е с малко по-ниско ниво отколкото очаквах или поне в сравнение с нокията, но пък е с добро качество; вградената му памет е доста оскъдна - реално използваеми са около 1,5 GB, но моя B15 в момента е с 2 GB microSD карта, с четенето на която се справя отлично... имам предвид, че разлика при работата със записани неща на картата и на паметта няма.
В крайна сметка, според мен, за цената си това е доста читав телефон!
Ако се чудите за нещо по-специално, което ви интересува преди да си купите \"трактора\", питайте смело! :)
-
- Регистриран: 28 авг 2008, 17:39
Предполагам, че не си обърнал внимание на инструкцията, в която ясно е посочено, че много трябва да се внимава при затварянето на задния капак. Повечето хора не обръщат внимание на този факт и съответно не го затварят достатъчно добре.
С абсолютна сигурност обърнах внимание на задния капак и останалите портове, но въпреки това телефона се напълни с вода за няма и 10 секунди. Истината е, че в Бг както обикновено биват доставяни стоки неиздържали тестовете за съответната им стандартизация, така и СатВ 15
Имам телефона от 2 дена.Предупреждавам въобще не отговаря на рекламите , crash тестовете за водоустойчивост.При напълно прилепнал заден капак и затворени тапи на зарядното и хендс -фрии отвора и потапяне във вода за 20 секунди \"изпи\" към 50 ml.Само светеше дисплея и двете карти загубиха обхват , а дисплея не работеше.След сушене за щастие тръгна но се изпоти дисплея.Индикаторите за намокряне са кърваво червени и най вероятно гаранцията няма да бъде призната .Винаги може да си измият ръцете и да кажат ,че отпада поради неправилно ползване.В мрежата видях реклама от CEBIT как телефонът е изпуснат в една мокра саксия и тва е.Другите фантастики на пълна измислица.(no)Имам и записан клип за доказателство.Nqma da prawq reklama no на един познат Sonim-a мина теста без проблем.
-
- Регистриран: 02 окт 2010, 17:08
Нали не очакваш да получиш от CAT B15 същите характеристики като някой Sonim? Печелил съм бас, че ще хвърля Sonim XP3340 Sentinel от 12 етажен блок в Младост (мисля,че беше 12-може и да се бъркам-висок блок до Окръжна болница) , после ще до държа във леген един час , ще го замразя във фризера в купа с вода и,че ще работи след без проблем след това.Е-спечелих.Ако си търсиш бюджетен телефон,или смартфон-избора е огромен,но при т.н. rugged phones избора е малък ...много малък 3-4 фирми са,като Sonim е най-добрата комбинация от качество и цена.Има и малко по-добри,но цените са...
-
- Регистриран: 11 дек 2010, 12:14
5-ти месец аксплоатация... железен телефон.
изпускал съм го няколко пъти, 1-2 от които доста лошо... търкаля се по стълбите на подлеза. отскача като баскетболна топка. няма проблеми! дразня се когато дисплея се омазнява и затова го мия на чешмата почти всеки ден с течен сапун. няма проблеми! това е.
изпускал съм го няколко пъти, 1-2 от които доста лошо... търкаля се по стълбите на подлеза. отскача като баскетболна топка. няма проблеми! дразня се когато дисплея се омазнява и затова го мия на чешмата почти всеки ден с течен сапун. няма проблеми! това е.