One
Re: HTC One
Не от магазин за телефони, от продавалник го купих за 700. Явно този модел трябва да се купува с гаранция от български магазин :)
звучи наистина като фалшификат - cortex a7 са старите ядра, а cpuz трябва да покаже, че е с krait ядра и чипсет snapdragon 600.
предполагам и интерфейса не е sense, а стандартния на android и няма функцията blinkfeed и приложенията за камерата (zoe, video highlights).
предполагам и интерфейса не е sense, а стандартния на android и няма функцията blinkfeed и приложенията за камерата (zoe, video highlights).
Интерфейса е нещо много приличащо на сенс 5.. но не е, първоначално ми направи впечатление че менуто се реди на страници настрани като IOS а сенс 5 колкото съм гледал е един лист надолу.. До сега не съм работил със андроид и може би това ми изигра кофти шега че го платих :)
Функцията която известява с някакви новини не се сещам блинкфийд мисля беше, липсваше и предположих че е деактивирана за пестене на енергия :D
Функцията която известява с някакви новини не се сещам блинкфийд мисля беше, липсваше и предположих че е деактивирана за пестене на енергия :D
Явно е реплика, макар и добра, но реплика ;)
Пич това е супер несериозно :( телефона се продава най евтино за 1000лв а ти го вземаш за 700.
Изтегли си от маркета едно Cpu-z и ще разбереш със точност какъв е процесора ти.
При нашите мобилни оператори е 1200лв. От другаде не взимам нищо. Старият телефон One X получи жълто петно на дисплея и като е в гаранция ще го сменят с нов телефон понеже сега не се произвеждат тези дисплеи. А аз взех червената версия на One от Globul и мога за сега да кажа, че си е произведение на изкуството. Пълните характеристики ги има на кутията с всички салтанати от кодове и сериини номера.
http://img07.prodavalnik.com/images_prodavalnikcom/32749689_3_800x600_rev003.jpg
Reality или реплика
Reality или реплика
Отчайваща,Грозна фалшификация!Има трудно различими реплики,тук е ясно.
Нека направя малко обобщение... Тръгнах да продавам телефона, едно момче при оглед констатира че е реплика... След време ми се обажда отново и каза че от 9 телефона 8 са били реплики и 1 оригинален който бил с надран дисплей...
Да се гледа:
Дисплеят... не трябва да се виждат точиците на дигитайзера.
Хоум скрйнът - до часовника трябва да има иконка от уетър уиджет-а примерно облак или слънце...
Слушалките... трябва да бъдат означени L и R, както дупката на микрофона при репликата е изместена.
Не разчита телевизионна антена.
Логото на ХТЦ при репликите е върху стъклото а до колкото знам при оригиналът е под стъклото на дисплея.
OS на репликата върти менюто настрани както iOS а оригиналът скролва надолу.
Клавиатурата при репликата е ужасна, много изнервяща, най-често с натискане на клиър бутона приема буква l ... така вместо да триете приема lllll :D
Обръщайте внимание на най-малките детайли, ако нещо ви съмнява преминете на друга оферта, репликите са адски много и не си заслужава да дадете една торба пари за такъв боклук... пак става но е кофти разочарованието след това.. аз лично много се кефих на телефона но сега ми мина меракът да си го купя, бартеросах го за Iphone 5 и съм вътре с някой друг лев...
Да се гледа:
Дисплеят... не трябва да се виждат точиците на дигитайзера.
Хоум скрйнът - до часовника трябва да има иконка от уетър уиджет-а примерно облак или слънце...
Слушалките... трябва да бъдат означени L и R, както дупката на микрофона при репликата е изместена.
Не разчита телевизионна антена.
Логото на ХТЦ при репликите е върху стъклото а до колкото знам при оригиналът е под стъклото на дисплея.
OS на репликата върти менюто настрани както iOS а оригиналът скролва надолу.
Клавиатурата при репликата е ужасна, много изнервяща, най-често с натискане на клиър бутона приема буква l ... така вместо да триете приема lllll :D
Обръщайте внимание на най-малките детайли, ако нещо ви съмнява преминете на друга оферта, репликите са адски много и не си заслужава да дадете една торба пари за такъв боклук... пак става но е кофти разочарованието след това.. аз лично много се кефих на телефона но сега ми мина меракът да си го купя, бартеросах го за Iphone 5 и съм вътре с някой друг лев...