Desire 500
HTC Desire 500
dual sim версията е 459 лв в технополис, което е доста добра цена
Re: HTC Desire 500
http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=478277&st=0
чакам братята руснаци да споделят отзиви. desire 600 е по добър и с 2 радио модула.
чакам братята руснаци да споделят отзиви. desire 600 е по добър и с 2 радио модула.
Здравейте.Гледам го този телефон и нещо не ми се връзка цената в технополис и тук :) Обикновено тук са по евтини.Както и да е.Без значение дали едносимов или двусимов някой има ли идея, как е като телефонче и по специално впечатления за задния панел, който се маха много интересно.Хвърлил съм му око и май до като се начудя в технополиса ще му дигнат цената.
офертата на технополис е много добра за това, което предлага.
работи много бързо, екрана е изненадващо добър (отлични цветопредаване, ъгли на видимост, видимост на слънце), удобен е в ръката.
какво те интересува за задния панел? фиксиран е много добре, изработен е качествено и не се усеща кух.
работи много бързо, екрана е изненадващо добър (отлични цветопредаване, ъгли на видимост, видимост на слънце), удобен е в ръката.
какво те интересува за задния панел? фиксиран е много добре, изработен е качествено и не се усеща кух.
Споделете мнение за телефона:)
Имах възможност да погледна за кратко въпросния телефон. На пръв поглед човек би си казал, че телефона е чудесен като се знае че е с 4-ядрен процресор, 1 ГБ рам, 8 Мегапиксела камера и т.н.
Реално телефона е бюджетен с никакви кой знае какви възможности. Видеото му е слабо HD при 24 кадъра, процесора като се направи справка излиза че е най-слабия на Snapdragon , видео-чипа е adreno 305 - също нищо кой знае какво. Паметта за приложения е около 1,1 Гб, което е сравнително добре. Като цяло телефон за хора със скромни претенции. Звука от говорителчето за мен специално е добре ( като сила), дисплея също е добър за TFT, снимките не са лоши по ревютата, видеото нищо впечатляващо. Като цяло нелошо телефонче, а и цената му около 450 лв без договор, по-скоро е добра.
Реално телефона е бюджетен с никакви кой знае какви възможности. Видеото му е слабо HD при 24 кадъра, процесора като се направи справка излиза че е най-слабия на Snapdragon , видео-чипа е adreno 305 - също нищо кой знае какво. Паметта за приложения е около 1,1 Гб, което е сравнително добре. Като цяло телефон за хора със скромни претенции. Звука от говорителчето за мен специално е добре ( като сила), дисплея също е добър за TFT, снимките не са лоши по ревютата, видеото нищо впечатляващо. Като цяло нелошо телефонче, а и цената му около 450 лв без договор, по-скоро е добра.
Благодаря за коментара мисля да си го взема с договор за около 360 лева а и за тези пари какво да очакваш повече:)Чудех се за SAMSUNG S2 илиS2 plus ,но ще е дизайра:)
Да, с Adreno 203 е . Писах малко по инерция. Според мен Samsung GS2 e по-добрия избор тъй като това беше върхов модел преди време и има най-много екстри. А и самите SAMSUNG май осигуряват редовни ъпдейти на андроида.
Моля кажете каква точно е разликата в модела с 1 и 2 карти. Модела с 2 карти ако го ползвам с 1 карта процесора пак ли ще му работят 4-те ядра и като цяло какво е различното. Моля да споделите че се колебая кой да поръчвам 2 или 1 карта