Desire 500
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
Re: HTC Desire 500
Откъде стига до извода че ядрата на процесора са свързани със сим-картите?
Като не знаеш поне не прави свободни съчинения да ти се смеят хората.
Взимай си с двете карти, само те са разликата.
Като не знаеш поне не прави свободни съчинения да ти се смеят хората.
Взимай си с двете карти, само те са разликата.
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
не съм си го съчинил и аз мисля че е глупост, но преди малко оператора ми се опитваше да ме убеждава 30 минути по телефона, че ядрата били свързани с картите и това било разликата затова и писах тук
-
Аха извинявай тогава (blush)
Тия идиоти са способни да наговорят всякакви глупости в опит да те накарат да преподпишеш, вземеш устройство от тях или просто да прикрият некомпетентността си.
Поне кажи кои са тези "гении"?
Нека позная - от мтел са се мъчили да те кандърдисат за смарт тарифа с едносимов 500(защото с 2 не предлагат) ;) На мен вече 2 пъти ми досаждат със предложение за смарт тарифа с "висок клас" смартфон(китайски боклук zte) въпреки че съм в служебна група.Съмнява ме че тия където звънят са наета външна компания на която едничката цел е да те накарат да отидеш да преподпишеш и както казах ще ти наприказват всякакви измишльотини.
Тия идиоти са способни да наговорят всякакви глупости в опит да те накарат да преподпишеш, вземеш устройство от тях или просто да прикрият некомпетентността си.
Поне кажи кои са тези "гении"?
Нека позная - от мтел са се мъчили да те кандърдисат за смарт тарифа с едносимов 500(защото с 2 не предлагат) ;) На мен вече 2 пъти ми досаждат със предложение за смарт тарифа с "висок клас" смартфон(китайски боклук zte) въпреки че съм в служебна група.Съмнява ме че тия където звънят са наета външна компания на която едничката цел е да те накарат да отидеш да преподпишеш и както казах ще ти наприказват всякакви измишльотини.
ами не от виваком става въпрос. Просто ги попитах каква е разликата, защото не ползвам 2 карти а само една и съответно искам 1 симов а те предлагат само 2 симовия и затова реших да попитам тук след нещата който ми казаха. А на екрана на двусимовия ако няма сложена 2-ра карта излиза ли постоянно СИМ 2 това е дразнещо ако го има на екрана иначе ако го няма бих взел направо двусимовия все някога може да ми се наложи да сложа 2-ра карта
-
http://www.youtube.com/watch?v=nKUM5iS_e9o
Здравейте. Колебая се между този телефон и HTC One S. Искам камерата ми да е перфектна както и видеото. Като ги сравните може ли някой компетентен да ми каже кой е по-добър телефон от двата?
Аз по принцип искам One S, но понеже искам да го взема с карта на изплащане и нито в глобул го имат нито в германос и съм разочарована направо... И така ще съм ви благодарна ако си кажете мнението ако не е голяма разликата в камерите ще си взема Desire..
Аз по принцип искам One S, но понеже искам да го взема с карта на изплащане и нито в глобул го имат нито в германос и съм разочарована направо... И така ще съм ви благодарна ако си кажете мнението ако не е голяма разликата в камерите ще си взема Desire..
Телефонът е много чуплив.
-
Личен опит?
Имам HTC Desire 500 от два месеца и много си го пазя, но при първото падане от 0.5м стъклото се разцепи на три. За сега работи, няма да го ремонтирам, колкото изкара толкова.
-
- Регистриран: 25 яну 2014, 16:35
Може ли да те попитам нещо? Извинявай, че се налага, но искам да не си давам парите за нещо, което не си струва. Можеш ли да ми дадеш своето мнение по въпроса : HTC Desire 500 или Samsung I9105 Galaxy S II Plus? Процесора на Desire 500 е четириядрен, но доста хора казват, че Desire 500 е доста чуплив и, че може да имаме по - малко памет от тази, която HTC казват, че има. Също така, доста хора казват, че Samsung-a е по - добър, но незнам защо при положение, че Desire 500 има четириядрен процесор. Можеш ли да ми кажеш кой телефон е по - добър и защо? Благодаря ти. :)