CAT B100
Re: CAT B100
От поста ти не се разбира много, че има кирилица:D:D:D
Значи аз говоря средно по 30-60 минути на ден,някой път ако случайно съм нощна може и да послушам музика през слушалките.Колко горе долу ще издържа само за разговори де то е ясно,че когато послушам музика ще се хаби повече ток и се зачестява зареждането?
-
- Регистриран: 17 мар 2014, 23:41
Кирилица има.Досега съм го заредил като го купих и искара 4 дена и половина през които имам 2 часа и 30 минути разговори , ще видя за напред колко ще искара и ще споделя
Замръзна темата за въпросния Cat B100,виждам и няколко обяви вече(явно са му се наситили вече).
Приятели, кажете за GPS-a- може ли да се ползва за навигация, същински GPS ли е или му трябва и интернет? Ако го ползвам с карта без пакет за данни, ще се набутвам ли за интернет трафик или ще си работи като нормален GPS?
За gps се ползва интернет от оператора през картата,и като го гледам е само да се определи местоположението.
Взех го тва телефонче като второ преди месец от Виваком. Супер рядко го ползвам. Досега съм го заредил един път. В момента е почти пълен, ще изкара още десетина дни. С други думи едно зареждане на около 45 дни. Като пак уточнявам, ползвам съм го много малко, около 15 мин разговори общо.
Един път ми се наложи за час да използвам фенерчето му. Омазах го с течността за климатика на колата, после го измих хубаво на чешмата. Бачкаше си без проблем след това.
Като цяло за цената си е супер.
Апропо, някой знае ли Соним тая година ще изкарва ли модел?
Един път ми се наложи за час да използвам фенерчето му. Омазах го с течността за климатика на колата, после го измих хубаво на чешмата. Бачкаше си без проблем след това.
Като цяло за цената си е супер.
Апропо, някой знае ли Соним тая година ще изкарва ли модел?