P8 max
Huawei P8 max
Нали вече ти се струва малък?
Винаги е така с фаблетите:)
Винаги е така с фаблетите:)
Re: Huawei P8 max
ами да ти кажа чесно не ... за пръв път бил съм с 5.5, 5.7, 6 и всички така ми се струваха малки след седмица полза или поне перфектни в началото, но сега този ... усещам че е гигант, имайки предвид че все пак за главен телефон го позлвам :)
сложих го днес до на жена ми LGG3 и нейния ми се стори като малък iphone 5 hahahahahahahaha
сложих го днес до на жена ми LGG3 и нейния ми се стори като малък iphone 5 hahahahahahahaha
Страхотен! Изящен! Не мога да спра да му се радвам. Най-високо качество! Без компромиси в сглобката, материалите, хардуера и софта! Никога не съм се разделял с толкова пари с усмивка заради телефон!
Re: Re: Huawei P8 max
ще се сетиш :DDD Как е оправи ли се с китайския булшит или ти го пратиха директно с US нещата ?:)
телефона след новия ъпгреид е ЗВЯР! има вече tap to wake, и батерията значително повече държи! не мога да си представя какво ще стане след marshmallow колко ще му държи зверската батерия!
Батерията е брутална. Ноутове, С4,с5, Ябълки 1 ден! С Макса просто се родих 2 дни стабилно джиткане! А иначе се дразня, че ъпдейтите ми стават на китайски
-
- Регистриран: 15 ное 2011, 19:33
Re: Re: Huawei P8 max
Да ви питам тези software-ни бутони могат ли да се намаляват/местят по някакъв начин? Свикнахте ли с тях? Само това ме дразни в този телефон иначе другото е на много високо ниво...
Re: Re: Re: Huawei P8 max
Утре като изтрезнея ще ти разясня!
Re: Re: Re: Huawei P8 max
могат да се сменят (като функция) или да се добавят нови и да си разменят местата също, има фунцкия в настроиките за това. Разрови се малко ще я намериш :)
чуваш че новия ъпдейт Android 6.0 който би трябвало скоро да ни навести щял да дигне батерията с едни 30-40% поне*!!! заради това че убивал всички апликации в stand by до минимум и работели с много по малък интервал само тези които искаш, което очевидно щя помогне, да видим какви ще са процентите накрая :)
чуваш че новия ъпдейт Android 6.0 който би трябвало скоро да ни навести щял да дигне батерията с едни 30-40% поне*!!! заради това че убивал всички апликации в stand by до минимум и работели с много по малък интервал само тези които искаш, което очевидно щя помогне, да видим какви ще са процентите накрая :)
-
- Регистриран: 15 ное 2011, 19:33
Re: Re: Re: Re: Huawei P8 max
[quote]Разрови се малко ще я намериш[/quote]
Нямам телефона, затова питам :). Иначе сериозно съм му хвърлил око. Сега съм с WP, но поради липсата на flash и невъзможността да гледам пряко футбол/тенис в сайтове като бет365 например ме карат да се върна на андроид с подходящ фаблет за целта и колкото и да търся нещо подобно като размер (под 6 инча не слизам) и цена (750-850 лв.) не намирам други алтернативи освен Max-a :). Иначе искам да чуя и още мнения за тела, кажете някои минуси например, нещо което не ви харесва плюсовете са ми ясни и общо взето всичко, което търся го намирам в този модел.
Нямам телефона, затова питам :). Иначе сериозно съм му хвърлил око. Сега съм с WP, но поради липсата на flash и невъзможността да гледам пряко футбол/тенис в сайтове като бет365 например ме карат да се върна на андроид с подходящ фаблет за целта и колкото и да търся нещо подобно като размер (под 6 инча не слизам) и цена (750-850 лв.) не намирам други алтернативи освен Max-a :). Иначе искам да чуя и още мнения за тела, кажете някои минуси например, нещо което не ви харесва плюсовете са ми ясни и общо взето всичко, което търся го намирам в този модел.