P8lite dual sim
Huawei P8lite
Имате ли впечатления от телефона? Как се държи - звук, батерия, камера.... Интересуваме и gps има ли нужда от интернет или може и да се ползва и офлайн?
Re: Huawei P8lite
За телефона не мога да ти кажа нищо но за навигацията ако си сложиш
HERE Maps ще ти върви офлайн накойто и да е телефон
HERE Maps ще ти върви офлайн накойто и да е телефон
Телефонът с два говорителя ли е .. ?(whistle)
Re: Re: Huawei P8lite
С два е. :) Телефоните с един говорител са голяма рядкост. Ако питаш дали е стерео - не е стерео.
-
- Регистриран: 16 апр 2005, 12:48
Re: Re: Re: Huawei P8lite
Аз притежавах този телефон,но нервите ми идържаха само 5 дни и го продадох.единственото му хубаво нещо е дизайна и дисплея.Но само да го гледаш батерията му е много ама много зле на 2G без нет и снимки изкарва 1 ден.Иначе камерата има авто фокус ама докато фокусира и хоп костенурката избяга в храста.Евтени материали гпс под всякаква критика,звука от слушаалката е доър.
-
- Регистриран: 01 яну 2015, 20:19
Дайте съвет между Lenovo P70 и Huawei P8Lite,кое да избера.Леновото ме блазни заради по голямата батерия.Помагайте,благодаря предварително.
Аз си го купих преди 10 дни от telenor.Само ,че моя е с 1 сим карта.Много съм доволен от телефончето.Предишния ми беше lenovo s 850. Все пак телефона е с 8ядрен процесор и 2 рам.Най вече има 4г и хубав външен вид.Има само един говорител обаче.другото което прилича на говорител е микрофонче.Колкото до lenovo P70 то сравнението със сигурност е в полза на lenowo.Въпреки ,че е с две години по стар.Освен батерията lenovo превъзхожда huawai по всички показатели.Ето ви линк с подробна статистика на няколко телефона от същия клас.Аз обаче оставам много доволен от машинката и не съйелявам ,че си я купих.Благодаря.
http://www.mobilebulgaria.com/tests/232/huawei-p9-lite
http://www.mobilebulgaria.com/tests/232/huawei-p9-lite
Аз го купих чисто нов и много му се радвах, но го продадох след две седмици. Причината беше калпавата батерия. С малко използване едвам изкарваше деня. Камерата не е нещо особено. Пет минути Вайбър- пет℅ падаше батерията. Леново P70 е много по-добър, но за съжаление е по-стар модел и няма да има подръжка. Пък и се оплакваха от някакви софтуерни бъгове. Защо не погледнеш А или J сериите на Самсунг или някой от бюджетните серии на LG.
Re: Re: Huawei P8lite
Аз съм също на път за смяна на телефона, изчетох всичко в 4pda, Huawei P8 Lite се държи ужасноно при слабо покритие с греене и батерията не държи.
Xiaomi Redmi 3/ Redmi Note 3 Redmi 3 pro добре, но на моя Redmi 2 не му работи роуминга, от Note 3 също намерих такова оплакване, не смея.
От евтините най-добре май засега е Asus Zenphone Pegasus 3, но за него още няма Google play, съответно трябва да се търсят пиратски копия на привложенията,,които съм купил, а YouTube трябва да търся стара версия...
Може би Asus Zenphone 2 e най-добрият евтинджос за момента, поне по мненията. Там обаче е с процесор Intel и някои програми като Poweramp не работят. Абе все компромиси.
Xiaomi Redmi 3/ Redmi Note 3 Redmi 3 pro добре, но на моя Redmi 2 не му работи роуминга, от Note 3 също намерих такова оплакване, не смея.
От евтините най-добре май засега е Asus Zenphone Pegasus 3, но за него още няма Google play, съответно трябва да се търсят пиратски копия на привложенията,,които съм купил, а YouTube трябва да търся стара версия...
Може би Asus Zenphone 2 e най-добрият евтинджос за момента, поне по мненията. Там обаче е с процесор Intel и някои програми като Poweramp не работят. Абе все компромиси.
Re: Re: Re: Huawei P8lite
"Това с държането при слабо покритие" по мои наблюдения не е вярно,зависи от мобилния оператор , батерията не е кой-знае какво