Priv
-
- Регистриран: 17 апр 2006, 21:53
Re: Re: Re: Re: BlackBerry Priv
Ще отговоря и тук с цел да опиша, как стоят нещата и при софтуерната клавиатура на BlackBerry. Споменах вече, че при хардуерната намираш скритите букви с един или два клика на 2-3 клавиша.
При софтуерната, този проблем е решен със задържане на буквата и като pop up излизат скритите букви. Това с времето си става навик/рутина и изобщо не пречи на бързината, с която се набира текста.
Надявам се, да съм достатъчно ясен :)
При софтуерната, този проблем е решен със задържане на буквата и като pop up излизат скритите букви. Това с времето си става навик/рутина и изобщо не пречи на бързината, с която се набира текста.
Надявам се, да съм достатъчно ясен :)
Re: Re: Re: Re: Re: BlackBerry Priv
Е при софтурната просто си инсталираш такава, която има всички български букви и нямаш грижи предполагам.
-
- Регистриран: 17 апр 2006, 21:53
Re: Re: Re: Re: Re: Re: BlackBerry Priv
Софтуерната на BlackBerry, няма алтернатива в Google Play. Не, че не може да се инсталира и друга такава от Google Play, като например SwiftKey /за която, дори си платих/. Но тази на BlackBerry не може да се сравнява с никоя друга, разбира се това е моя гледна точка.
Използването на BlackBerry Keyboard е просто изживяване. До сега, не е имало клавиатура, която да ми даде подобно усещане.
Използването на BlackBerry Keyboard е просто изживяване. До сега, не е имало клавиатура, която да ми даде подобно усещане.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BlackBerry Priv
Защо е толкова скъп този смартфон - 1700 лв, това е нечовешка цена?! Иначе ми харесва ама цената е много висока.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BlackBerry Priv
Толкова искат от BlackBerry - в Англия цената е 560 паунда (1550 лв)
Re: Re: Re: Re: BlackBerry Priv
Като задържиш някои от бутоните и се показват допълнителните букви, които иначе липсват на хардуерната клавиатура.
-
- Регистриран: 03 яну 2012, 03:09
Re: BlackBerry Priv
Има ли бг фонетика на хардуерната клавиатура?
Re: Re: BlackBerry Priv
Няма писане на български с хардуерната клавиатура. Ползва се руската фонетична. За жалост малко са разменени буквите но се свиква и е доста добра. Клавиатурата също работи и като тъч, придобивайки функции на скрол или редактиращи, такива за текста, който се въвежда.
Re: BlackBerry Priv
Някой може ли да ми каже, дали телефонът има българско меню (интерфейс).