И аз и се вторачвам на тая Лумия ..
Ама тоя Windows
Пфффф
Като знам Симбиана как загина
И пфгфгф:S(angry)
Microsoft Lumia 950
Re: Re: Re: Microsoft Lumia 950
Е...то гаранции няма ни за андроид, ни за айос...само че тази 950 в момента по онлайн магазините е 600 и нещо лева, а S7 и HTC 10 са над 1000...
А пък не знам какво и що, оаче имам една нокия 830, която и до ден днешен си получава ъпдейти и тръгна от уиндоус 8, а сега е с 10.
Докато повечето андроиди, не струват ли минимум 1000 лева на старта си, я получат по един ъпгрейд, я не.
Относно приложенията в магазините вече е друг въпрос, това е според конкретните нужди.
А пък не знам какво и що, оаче имам една нокия 830, която и до ден днешен си получава ъпдейти и тръгна от уиндоус 8, а сега е с 10.
Докато повечето андроиди, не струват ли минимум 1000 лева на старта си, я получат по един ъпгрейд, я не.
Относно приложенията в магазините вече е друг въпрос, това е според конкретните нужди.
Pixel 8
Re: Re: Re: Re: Microsoft Lumia 950
Камерката е доста добра, по традиция за Lumia
На нивото на останалите флагмани е. Вече повечето марки снимат прилично, така че това не трябва да е критерии за избор
На нивото на останалите флагмани е. Вече повечето марки снимат прилично, така че това не трябва да е критерии за избор
Re: Re: Re: Re: Microsoft Lumia 950
И моята 830 хич не лъже, вече е на две години и не е мръднала и смея да твърдя, че пак прави уникални снимки...Цайса си е Цайс :) , само че още нямам ъпдейт за 10-ка... незнайно защо..
Re: Re: Re: Re: Re: Microsoft Lumia 950
Трябва да изтеглиш приложението Upgrade Advisor от Windows Store - www.microsoft.com/en-us/store/p/upgrade-advisor/9nblggh0f5g4
Защото има приложение от магазина Съветник надстройка, сваляш го и следваш инструкциите ;).
За да вземеш ъпдейта трябва да инсталираш едно приложение от магазина. Приложението се казва "Microsoft update advisor", или ако го пишеш на български "съветник за надстройване". Инсталираш го и го стартираш и от там на татък само следваш стъпките, след което ще ти изпише че има наличен ъпдейт. След като ти го изпише това, отиваш на актуализиране и сканираш за ъпдейти.
-
- Регистриран: 20 май 2013, 14:24
Re: Microsoft Lumia 950
Искам да попитам собствениците на телефона дали са ползвали функцията continuum? И дали тази функция може да има наистина практическо приложение: да си имаш един вид терминал в офиса и терминал в къщи и наистина да направиш телефона си компютър? И кои приложения могат да работят нормално в този режим? Защото гледах в нета, че само някои от тях могат да се изобразяват в цялост на външен монитор - офиса, мейл клиента, календара и браузъра.
Наближава момента да преподпиша договор и съм хвърлил око на този тел, още повече че сега цената му е наистина ниска за класа.
Наближава момента да преподпиша договор и съм хвърлил око на този тел, още повече че сега цената му е наистина ниска за класа.