HP Elite x3 dual sim
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: HP Elite x3 dual sim
[Quote]Това го няма например[/Quote]
Телефона е добър, но както се каза вече с тази "умряла" ОС е за никъде. И няма нужда от конкретни факти, само слепец би пропуснал факта, че над 80% от приложенията на официалните си сайтове имат линкове само към Apple App Store / Google Play Store.
Телефона е добър, но както се каза вече с тази "умряла" ОС е за никъде. И няма нужда от конкретни факти, само слепец би пропуснал факта, че над 80% от приложенията на официалните си сайтове имат линкове само към Apple App Store / Google Play Store.
Coolpad Cool1 dual / Custom ROM.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: HP Elite x3 dual sim
Така е за жалост.
[Quote]Това го няма например[/Quote]
Е ти уби рибата.
950-ката е висок клас бизнес телефон.
Целта е да е стабилен и да предоставя възможности да вършиш работа с него.
За стабилността - не съм чувал да забива, да се е подпалил или гръмнал. За бизнеса - имаш office пакета, поща, календар и т.н. си се синхронизират безпроблем особено ако си на Outlook, само Adobe reader трябва да му се сложи. Имаш навигация ако ще ходиш някъде.
Е какво ти пука колко буклуци има в магазина, като това с което си вършиш работата е ОК.
Е ти уби рибата.
950-ката е висок клас бизнес телефон.
Целта е да е стабилен и да предоставя възможности да вършиш работа с него.
За стабилността - не съм чувал да забива, да се е подпалил или гръмнал. За бизнеса - имаш office пакета, поща, календар и т.н. си се синхронизират безпроблем особено ако си на Outlook, само Adobe reader трябва да му се сложи. Имаш навигация ако ще ходиш някъде.
Е какво ти пука колко буклуци има в магазина, като това с което си вършиш работата е ОК.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: HP Elite x3 dual sim
Щом казваш бизнес телефон, ето ти едно доста значимо приложение, което го няма за windows - банкова апликация.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: HP Elite x3 dual sim
За мойта банка има , но не съм в България
-
- Регистриран: 02 юни 2006, 14:31
За това има Sofascore
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: HP Elite x3 dual sim
и моята си има, нищо че съм в България :)
-
- Регистриран: 20 авг 2013, 11:48
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: HP Elite x3 dual sim
Смешник, това че лумиите намаляха не означава, че операционната система е умряла, просто сменят стратегията, няма да се борят с безплатните андроиди, а ще вадят само топ модели подобно на Ябълките. Който си държи на операционната система си има избор. То пък като има 5 000 модела с адроид има някаква разлика между тях?
Забравих да добавя, че с телефона си мога да плащам за каквото си поискам в България през акаунта си в Майкрософт, без никакво оскъпяване или неудобство.
Забравих да добавя, че с телефона си мога да плащам за каквото си поискам в България през акаунта си в Майкрософт, без никакво оскъпяване или неудобство.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: HP Elite x3 dual sim
Дано успеят!
Ама надали.
Няма спор, че в много от приложенията ЛИПСВА възможност за изтегляне за уйндоус.
Стига са ни обяснявали, че мастити бизнесмени ще цъкат на 5 инчови БИЗНЕС дисплеи.
Ама надали.
Няма спор, че в много от приложенията ЛИПСВА възможност за изтегляне за уйндоус.
Стига са ни обяснявали, че мастити бизнесмени ще цъкат на 5 инчови БИЗНЕС дисплеи.
-
- Регистриран: 20 авг 2013, 11:48
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: HP Elite x3 dual sim
Целта е да си затворят еко системата, а телефона е част от нея дори в момента моя телефон си е част от моя PC те са едно цяло, но просто не всичко мога да правя с телефона си. Така че един служител може да си следи нещата на телефона и да си работи на компютъра когато се наложи без това да му създава какъвто и да е проблем.
А това за приложенията е пълна тъпотия почти всичко си го има, не съм срещал поне аз да ми трябва някакво приложение, за много неща които може да изтеглиш приложение примерно сайтове може спокойно да се отваря с Ейдж които си работи невероятно добре.
А това за приложенията е пълна тъпотия почти всичко си го има, не съм срещал поне аз да ми трябва някакво приложение, за много неща които може да изтеглиш приложение примерно сайтове може спокойно да се отваря с Ейдж които си работи невероятно добре.