One M9
-
- Регистриран: 09 май 2012, 22:17
Re: HTC One M9
Колко време трябва да е първото зареждане ?
Re: Re: HTC One M9
Така, пред дилема съм. Стария ми М8 явно сдава багажа и в момента е на сервиз, след близо 2.5 години служба.
Не ми се дават 1000 лв. за най-нови модели, а гледам че старите флагмани могат да се намерят на по-човешки цени, специално М9 може да се намери и на 680 лв., но от малки магазини. Всички смартове досега са били гаранционни към оператори и не съм имал драма при проблеми.
Въпросът ми е на хора, които са пазарували какво биха ми препоръчали, Ванка - разчитам и на твоето мнение. Може и на ЛС, гледам поне 5 магазина го предлагат на 680 лв., някой имал ли е проблеми с гаранцията.
Благодаря предварително.
Не ми се дават 1000 лв. за най-нови модели, а гледам че старите флагмани могат да се намерят на по-човешки цени, специално М9 може да се намери и на 680 лв., но от малки магазини. Всички смартове досега са били гаранционни към оператори и не съм имал драма при проблеми.
Въпросът ми е на хора, които са пазарували какво биха ми препоръчали, Ванка - разчитам и на твоето мнение. Може и на ЛС, гледам поне 5 магазина го предлагат на 680 лв., някой имал ли е проблеми с гаранцията.
Благодаря предварително.
Re: Re: Re: HTC One M9
Ще направиш грешка ако си купиш М9. Метален гръб + Снапдрагън 810 = печка. Недей. По-добре се ориентирай към друга марка телефони. И не гледай само магазините в този сайт. В олх всеки ден има нови и нови предложения на телефони с по 24-23 месеца гаранция. За 680 лв можеш да си вземеш телефон като Huawei P9 или Honor 8 или HTC A9 ако толкова желаеш да останеш на HTC. Не се ограничавай само с един сайт, има толкова много места за пазаруване в интернет. Ако искаш ми пиши на лично, мога да ти дам някой друг съвет.
Re: Re: Re: Re: HTC One M9
Благодаря за съветите .
Съветвай тук директно какво ще го мотаем, аз телефони зная как да пазарувам от твърде далечната 2000 г., но съм отворен за нови предложения (beer)
А някак сравнението с Хуауей ....
Написал съм - искам това и това, защо веднага се почва да се дава алтернатива. А пък А9 е доста зад М9, по отношение на метала - ами супер. Може аз това и да искам (beer)
Съветвай тук директно какво ще го мотаем, аз телефони зная как да пазарувам от твърде далечната 2000 г., но съм отворен за нови предложения (beer)
А някак сравнението с Хуауей ....
Написал съм - искам това и това, защо веднага се почва да се дава алтернатива. А пък А9 е доста зад М9, по отношение на метала - ами супер. Може аз това и да искам (beer)
Re: Re: Re: Re: Re: HTC One M9
Huawei P9 е по-добър от М9 във всяко едно отношение, пък ти както искаш ме разбирай. Sony Xperia X също е под 700 лв, а е хубав модел. И последното за което се сещам е Samsung S6 (Edge). В диапазона 650-700 лв по-добро от Huawei P9 с 22+ месеца гаранция - няма да намериш. Мой познат замени неговото HTC M8 с Р9 и изобщо не съжалява. Но много зависи дали си роб на марк(и)ата.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: HTC One M9
С кое сони е по-добро, с разлепващите се дисплеи или ---
Аз не съм роб на нищо, аз избирам и просто попитах тук - кой е пазарувал от тези магазини, които са малки и може да се има доверие. Просто и ясно.
Аз не съм роб на нищо, аз избирам и просто попитах тук - кой е пазарувал от тези магазини, които са малки и може да се има доверие. Просто и ясно.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: HTC One M9
ozone, plesio и emag са единствените качествени онлайн магазини. Ориентирай се към сайтовете олх/базар. Поне като си купиш телефон гаранцията ти няма да е към Ситител, а към Технополис/Техномаркет, Вива/Теленор/Мтел или дори международна.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: HTC One M9
(yes)(beer)