Passport
-
- Регистриран: 17 сеп 2009, 02:50
Re: Re: Re: Re: Re: Re: BlackBerry Passport
Мерси сега ще го видя. Изгледах няколко клипчета май има надежда? :)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BlackBerry Passport
При всички положения няма да ти е лесно, но пък мисля че си струва усилието.
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BlackBerry Passport
С такъв модел ли си ?
BlackBerry Passport
Не, имах z10 преди време. Оттам са и впечатленията от блекбъри.
Re: Re: Re: Re: Re: BlackBerry Passport
Не ги слушай за тези йоси и андроиди....Бляк берито е супер и аз се ориентирам към него...
Re: BlackBerry Passport
За последните 4 години съм ползвал Q 10,Silver edition И в момента все още ползвам Z 30 на Blackberry.По темата-няма проблем и в момента с месинджърите,просто се свалят арк файлове и се инсталират.По принцип Passporta е 1 идея неудобен за ползване защото поне на мен ми беше голям,отделно батерията изкарваше 1 ден ,но пък за работа,Email просто няма равен,защото го сравнявам и с Iphone 7 ,и с Мото G4 с които съм в момента.Има отличен руски форум ,може да го разгледаш
-
Re: Re: BlackBerry Passport
Може ли линк за руския форум? Точно заради големия му размер го искам. Сега ползвам Samsung Note1 като втори телефон и клавиатурата му ми е много по-удобна защото е една идея по-широк от LG G4 които ползвам в момента. Това е причината да искам Паспорта. Това с батерията не е ли малко ненормално да пада за ден? Има доста голяма батерия и не толкова голям дисплей.
Чисто нов Паспорт ли си ползвал или на старо?
Чисто нов Паспорт ли си ползвал или на старо?
Re: Re: Re: BlackBerry Passport
Форумы - BlackBerrys.ru , Не беше нов,наистина. Но имай на предвид ,че телефона няма да отваря светкавично всичко което би могъл да инсталираш като арк файлове.Просто не са ли написани точно за блекбери 10 ос ,арк файловете се позамислят докато тръгнат.И не е казано че всичко ще работи коректно.Просто 1 неща са ок с 1 от версиите на ос ,а други искат ъпдейт за да тръгнат.Иначе пак казвам-отлични телефони
Re: Re: Re: BlackBerry Passport
WhatsApp уж няма да може да се използва след 31.12.2017, но до сега няколко пъти отлагаха спирането. Има Android версия с някои липсващи функции.
Facebook Messenger има и работи добре. Viber има и работи, но няма video call.
Facebook Messenger има и работи добре. Viber има и работи, но няма video call.