P10 Lite
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Huawei P10 Lite
Всеки един телефон бих купил даже и без телефон бих стоял но никога ама никога не бих си купил Iphone нито 4 нито 5 нито 6 нито 7 тези телефони не струват за това моля ви не ми ги хвалете по-добре да си купиш Nokia с фенерче отколкото скапан Iphone не си е струвало създаването му нито на самата марка нито на моделите за това не ме убеждавайте в каквото и да било свързано със Iphone проклинам денят в който е бил измислен и денят в който е бил създаден първият Iphone(angry)(angry)(angry)(angry)(angry)(angry)(angry)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Huawei P10 Lite
Если человек дурак, то это надолго.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Huawei P10 Lite
На същото мнение съм! Заклел съм се пред себе си, че никога през живота си няма да пипна цигара, и до ден днешен е така. Та същото важи и за продуктите на ябълката. Бих дал 1 милион за трабанче, но 2 бона за айфон никога! :D
-
- Регистриран: 22 фев 2013, 14:36
Re: Huawei P10 Lite
Здравейте!! Искам да ме посъветвате, защото се двоумя между P10 lite и Samsung S7, кой е по-добрият избор?
Благодаря!!!
Благодаря!!!
Re: Re: Huawei P10 Lite
waterpolo87, можеш да се двоумиш между P10 lite и J5 2017, които са в един ценови клас и категория.
Иначе - S7. Онзи ден беше на промоция за 840лв в един онлайн магазин.
Иначе - S7. Онзи ден беше на промоция за 840лв в един онлайн магазин.
-
Двоумя се защото като ги сравнявах по характеристики, самсунга е с по добра резолюция, иначе другото им е еднакжо, Рам,батериа,камерата (като megapixeli казвам)и т.н. Да де по това дето е дадено. Иначе за снимки и т.н.,мн.не ме е грижа, защото не правя мн.снимки, не обичам да снимам и все таия ми е колко качествени ще са. Но мерси за препоръката.
-
... иначе за J5(2017) и дума да не става, избирам P10lite. Аз сега съм сас S4. Цели 4 години ми издържа, и сега започна да му премигва екрана, като почна да пиша и го чакам всеки момент да огасне напълно:D. И ми е писнало малко от Самсунг и искам да сменя, но за сега възможностите ми са между тези двата. Тук в Испания ми ги предлага за по 12 евро на месец. И така хаха
-
- Регистриран: 28 сеп 2017, 10:10
Здравейте!
Имам зададени снимки на контактите си в телефона. При набиране на дадения контакт снимката се вижда като сянка, размазана. Когато дадения контакт ми звънне снимката е на целия екран и при започване на разговор пак се вижда размазана.
Моля тези от вас с телефон Hudwei P 10 lite да ми кажат при тях дали е така.
Може би има някоя настройка, но не съм запозната.
Имам зададени снимки на контактите си в телефона. При набиране на дадения контакт снимката се вижда като сянка, размазана. Когато дадения контакт ми звънне снимката е на целия екран и при започване на разговор пак се вижда размазана.
Моля тези от вас с телефон Hudwei P 10 lite да ми кажат при тях дали е така.
Може би има някоя настройка, но не съм запозната.
Re: Re: Huawei P10 Lite
И при мен е така и честно казано не съм забелязъл някоя опция, която да може да промени това.
Samsung Galaxy S9 Plus
Apple iPhone 8 Plus
Apple iPhone 8 Plus
-
- Регистриран: 28 сеп 2017, 10:10
Re: Re: Re: Huawei P10 Lite
Благодаря!
Писах и на представителите на Huawei и ми отговориха, че не трябва да е така. Честно казано това ме дразни много. На другите телефони нe е така.
Писах и на представителите на Huawei и ми отговориха, че не трябва да е така. Честно казано това ме дразни много. На другите телефони нe е така.