P10
-
- Регистриран: 03 ное 2017, 14:04
Re: Re: Re: Huawei P10
Аз не разбирам много, но след като трябва да се върнат заводските настройки, не е ли безсмислено да го обновя, не се ли връща в същото състояние както преди обновяването?
Re: Re: Re: Re: Huawei P10
:)Връща се към фабричните настройки, но не и към предната версия на Андроид. Нещо повече, често връщането към старата версия е много сложно.
-
- Регистриран: 03 ное 2017, 14:04
Re: Re: Re: Re: Re: Huawei P10
Значи да го актуализирам?
Не. С два радиомодула е.
Re: Huawei P10
Здравейте!
Може ли някой да каже своето впечатление от Huawei p10 plus. Харесъл съм си модела, но не намирам никаква положителна или отрицателна информация за него.
Предварително благодаря!
Може ли някой да каже своето впечатление от Huawei p10 plus. Харесъл съм си модела, но не намирам никаква положителна или отрицателна информация за него.
Предварително благодаря!
Re: Re: Huawei P10
Моделът не е много популярен заради все още високата си цена, но иначе не е лош и по чуждите форуми няма оплаквания от него. Предлага всичко необходимо за един съвременен флагман с малки изключения (не е водо и прахоустойчив, липсва олеофобно покритие на екрана)
Пробвай Mate 9 . Има и IR и е по-евтин.
Благодаря за отзива!
На мен телефона много ми допада, но както и Вие пишете, не е водо и праховоустойчив :(
На мен телефона много ми допада, но както и Вие пишете, не е водо и праховоустойчив :(
Re: Re: Re: Re: Huawei P10
Имали разлика е това дали ще е с една сим карта или с две?
-
- Регистриран: 08 май 2016, 17:45
Re: Huawei P10
Здравейте! С Huawei P10 съм от 1 седмица. Много ми харесва. Но не знам защо изведнъж престана да ми показва името на изпращача (при заключен екран) при получаването на съобщения във вайбър. Сега пише само "viber и скрото съдържание", а вчера си пишеше името на изпращача (или група)и пак "скрито съдържание", защото така съм го задала. Т.е. сега не мога да разбера кой ми пише. За да видя трябва да вляза във Viber. Всичко направих - изчистих кеш-а, деинсталирах и инсталирах пак Viber, проверих настройките, но нищо....някой да има идея как да оправя този проблем?