Mi A1
Re: Re: Xiaomi Mi A1
Весели празници! Settings>Sound>phone ringtone. Малко тъпичко е, че не може всяка СИМ карта да си има отделна мелодия. Ако задържиш на лентата не ти ли дава опция да я махнеш?
Re: Re: Re: Xiaomi Mi A1
Здрасти, и да задържа и каквото и да опитвам не ми се получава да я махна тази лента от Google,аз в момента ползвам само една SIM карта но не ми дава опция да си избера моя мелодия от моите мелодии в micro SD картата а само от стандартните предварително зададени в телефона.В старото ми LG можех да си поставя моя и различна мелодия за всеки един човек от телефонния указател и по звъненето да знам кой ме търси.
-
- Регистриран: 06 дек 2006, 00:35
Re: Re: Re: Re: Xiaomi Mi A1
Виж в Настройки-Екран дали няма опция за махане. Ако е от чистия Андроид. Иначе с задържане и в кошчето по принцип. За мелодията, избери мелодия и виж в менюто дали има опция за задаване като рингтон. Няма начин да не става. Да не ходя в някой Виваком да го намеря.
-
- Регистриран: 24 дек 2017, 22:11
Re: Re: Re: Re: Re: Xiaomi Mi A1
Дълго натискане върху песента в музикалния плеър - вграден или инсталиран от Google play и си я правиш рингтон.
Алтернативно инсталираш mp3 cutter & ringtone maker и от него си изрязваш от избрана песен и я правиш мелодия.
Алтернативно инсталираш mp3 cutter & ringtone maker и от него си изрязваш от избрана песен и я правиш мелодия.
Re: Xiaomi Mi A1
Ето и едно мнение от мен. Наистина телефона се държи добре с изключение на камерата, но за тази цена бива. Проблем обаче има голям, който може би не е само при мен. Връзката в колата чрез блутут е ужасна. Когато телефона се намира близо до таблото, неможе да се води нормален разговор. На пресекулки се чува. Съжелявам че взех този телефон, явно не трябва да се експерементира а да се залага на водещи марки. Преди това бях с HTC One mini 2. За 4 години, нямах нито един проблем.
Разрових за тоя проблем - пишат, че когато изключиш wifi изцяло или го свържеш към 5 ghz wifi рутер, се подобрявала Bluetooth връзката. Явно прави интерференция на 2.4ghz...Последният телефон, който ми прави това беше HP Ipaq 514 :P
Re: Re: Re: Xiaomi Mi A1
Можеш да си направиш автоматично условие в Tasker да изключва wifi при включване на Bluetooth.
Мерси много за полезната информация!
Моята кола е с фабричен bluetooth и телефонът няма абсолютно никакви проблеми. Връзката е кристално чиста, че даже съм намалил и нивото на звука, че както казва малката "тате, много вика" :) :) :) Много съм доволен от телефона. Андроидът се държи перфектно, само камерата има малко проблем с фокуса, но пък веднъж като фокусира, прави доста добри снимки.
Сложи си open camera приложението, по-добре фокусира.