[Quote]kan4oto72
Дата: 15.04.2017 06:52
И при цена 11 лв. на месец със плана за преподписване 35 лв. на месец няма конкуренция ![/Quote]
Това е може би най-интересната и полезна информация в темата.
През м.Април 2017г, P10 Lite е бил с лизинг от 11лв на месец с план от 35лв.
В момента с цена от 35,98лв (план 2XL) телефона е с месечен лизинг 17,50лв
Показателно... и без думи...
P10 Lite
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Huawei P10 Lite
Аз го взех преди три месеца за 320лв.с подарък селфи стик с трипод(30лв.) с план Smart L+ 27лв. Сега с този план е 360лв. без селфи стика.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Huawei P10 Lite
А, курса на долара през м.Април беше 1,84лв, сега е 1,65лв
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Huawei P10 Lite
днес на 390лв без план в Сатурн-а.
-
- Регистриран: 16 юли 2017, 08:59
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Huawei P10 Lite
има ли имейл , за да си купя веднага Huawei P10 lite pd 390 лева без план
Re: Huawei P10 Lite
Колеги здравейте.От скоро ползвам п10 лайт много го харесвам .Искам да ви попитам колко време ви кара батерията при вас.При мен с доста натоварване искарва едва 6,7 часа и пада.На екран ми дава между 4,5 часа тва.Имах Хуавеи П10 но бях адски разочарован от него най вече заради батерията и заради това че телефона печеше като котлон.Колкото и да е смешно заради тези неща го смених с п10 лайт и дори съм по доволен.
Re: Huawei P10 Lite
Като човек капризен към телефони, но не можещ да си позволи висок клас, смених доста марки от т.н. "среден клас". Не задържах телефон повече от три месеца, все нещо не ми харесваше. Като взех P10 lite/4 gb RAM Saphire Blue, като че за първи път хванах телефон. Това е уникално красива и фина машинка. Но същевременно страшно бърза и мощна. Процесорът Кирин като че се шегува със задачите. LTPS технологията на дисплея ми позволи да чета и под директна слънчева светлина, а не да търся сянка. Камерите надхвърлиха очакванията ми за посочените в характеристиките параметри, а батерията след цял ден средно ползване в 23 часа вечер ми е на 40%. Половин година си карам с него, и през ум не ми минава да го сменям. Поне докато не събера достатъчно, че като го продам да добавя, и да купя по-висок клас...пак Huawei, разбира се :) Уникален телефон е този модел, и горещо го препоръчвам на колебаещите се !