Аз все още ползвам едно старо Сони 40 инча ЛСД на 10 години и го превърнах в полу-смарт след като му сложих преди 2 години Chromecast 1.0 на един oт HDMI входовете .
Така вече мога прехвърлям HBO Go, Netflix, YouTube, екрана на телефона, както и да го командвам в известна степен през Assistant.
HBOGO на SONY смарт тв с линукс,възможно ли е?
Re: HBOGO на SONY смарт тв с линукс,възможно ли е?
Chromecast не е добър вариант. Така когато пуснеш нещо от телефона на телевизора, не можеш да правиш нищо друго по телефона.
iPhone 11 Pro + AirPods2 + Apple Watch Series 4 44mm
Така е, ако прехвърлиш директно екрана на телефона на ТВ, но ако стартираш HBO Go или YouTube на телефона и после прехвърлиш на ТВ тогава телефона остава свободен.
Така вече го ползвам 2 години.
Pixel 8 Pro
Аз сега си поръчах 4к стик и ми беше чуденката за HBO GO, защото официално не се поддържа. Ти версията за Андроид ТВ ли му качи или смартфон? То е ясно,че ще е през апк.iWolff написа: ↑03 дек 2019, 21:27Аз за този телевизор точно си взех Amazon Fire Stick. За нещата, които ползвам ми върши добра работа. А именно HBO Go, Apple TV+, Xplore TV на А1. Имам също така инсталирано и Kodi, но то ми е непотребно и не го ползвам. Могат да се инсталират почти всички програми за Android TV.
В Amazon струва 40€ FullHD версията и 60€ 4K версията. Намират се и в OLX.
Ще ти пратя apk-то, то е малко “пипнато”, намерих го в чужд форум. Даже сега ти го пускам на ЛС.
А нещо от Алиекспрес дали ще върши работа?
IPTV BOX гледам има и с 4/32 GB
IPTV BOX гледам има и с 4/32 GB
Ако поръчваш от там много внимавай какво. На характеристики някои изглеждат добре, но в действителност са пълно дърво. Някои дори нямат DRM (технически средства за защита на авторски права) и приложения като HBO Go изобщо не тръгват.
Плюс някои директно лъжат. Пише, че е 2гб рам напр, и в настройките е хакнато така да пише, но почти няма свободна, като го отвориш, чипът е 512 мб. Също така имат много лош WiFi обхват, ако не е в същата стая без прегради, не виждат рутера въобще или скоростта пада често. На моя имах късмет - имаше запоена жичка за антена и я издърпах извън кутията и имам ок WiFi сега, вече и това нямат, трябва рипитер до тях или да им запоиш антена от рутер.
Затова най-добре Xiaomi MI box - има андроид тв, drm, добро wifi. Малко трудно се инсталират приложения, които не са за тв и трябва air mouse remote (много удобно) или мишка за тях, но има начин.
Няма нужда от подобна гимнастика, а просто ги качваш в Google диск и от файловия мениджър в xioami mi tv box теглиш и инсталираш. Също препоръчвам xiaomi mi tv box s глобална версия !