Днес и мен ме споходи измамата с Български пощи.
Не помня кой сайт ми поиска разрешение за уведомление. Явно съм разрешил. И получих първото от името на Български пощи. Разбира се, измама. Няколко въпроса и получих награда
За която трябваше да платя 4 лева на бг пощи. Дотук добре, но искаха данни за плащането
Данни за картата : 16цифровия номер, дата на валидност, име на картодържателя и 3цифровия номер отзад
Не се връзвайте на такива номера.
Разбира се, дори и да попълня данните, от приложението на картата в телефона ми ще иска потвърждение с пин за всякакви плащания, но все пак може и да има начин.
Измама от името на БГ Пощи
Re: Измама от името на БГ Пощи
Не мисля, че иска за всичко, и аз съм го настроил, но като плащам към AliExpress не ми иска нищо. Има сайтове, през които които може да се плаща без допълнителна защита или потвърждение от клиента.
Re: Измама от името на БГ Пощи
У фейсбуко ми излиза често , некаква тротинетка на Xiaomi за 4 евро . Има доста "спечелили" , даже и снимки качват - доволни , радост .
За няма и два дни идвали , наистина - само искали всичко от кредитната карта , егн , акт за раждане и тн .
За няма и два дни идвали , наистина - само искали всичко от кредитната карта , егн , акт за раждане и тн .