Siemens AX72
Siemens AX72
Siemens AX72
Цветове 65
Тип на дисплея CSTN
Памет 1.5 mb
- много излагация тука :)
Цветове 65
Тип на дисплея CSTN
Памет 1.5 mb
- много излагация тука :)
Re: Siemens AX72
ti za tia pari kvo iska6 100mb.pha kat iska6 po hubav tel. kupi si NOKIA6230I WE!!!kvo se zanimava6 s tia simensi
Здравейте. :)
Преди няколко дена си купих такъв телефон. Може ли някой да ми каже дали дали има дата кабел за него и дали може да се качват и свалят от компютъра картинки и музика.
Благодаря ви предварително. :)
Преди няколко дена си купих такъв телефон. Може ли някой да ми каже дали дали има дата кабел за него и дали може да се качват и свалят от компютъра картинки и музика.
Благодаря ви предварително. :)
ne mislia che tova e otgovora na vaprosa koito e zadal choveka..... prosto ima takiva kompleksari koito sa brali iadove sas SIEMENS i sega si misliat che vsichki sa takiva .....
da ima data kabel za tozi telefon i moje da se kachvat neshta no ti triabva specialen Software ...... i pomejdu drugoto za vazmojnostite na telefona pametta si e napalno dostatachna .... zashtoto toi niama MP3 i Video kakto i Photo ...
da ima data kabel za tozi telefon i moje da se kachvat neshta no ti triabva specialen Software ...... i pomejdu drugoto za vazmojnostite na telefona pametta si e napalno dostatachna .... zashtoto toi niama MP3 i Video kakto i Photo ...
-
- Регистриран: 08 юни 2006, 12:29
mnogo qk telefon,imam go ot dva meseca,i sam mnogo dovolen ot nego,ako nqkoi znae sait za bezplatni cvetni kartinki,polifoni4ni melodii,i realni zvuci,neka da mi go prati na tozi,Email.
-
- Регистриран: 12 апр 2006, 19:08
Imam tozi telefon ot 2 meseca i kato cjalo sum dovolen. Edinstveno baterijata e malko slabi4ka,v smisul,4e trjabva da se zarejda na vseki 2-3 dena(pri postojanno vkl.rejim i 2-3 tel.razg./den + 15-na min.djitkane). Ina4e si predstavljava normalna "slu6alka" s polifonija i cveten displei,s menjuto na Siemens na koeto az specialno sum fen. Podhodja6t e za hora,koito sa privurjenici na idejata,4e telefona e za GOVORENE,a ne i za vsi4ko ostanalo...1-stvenoto po-drazne6to e,4e pravi6 kakvoto pravi6 i sled 30-na sec. se vkl.screen saver-a,primerno smjata6 ne6to na kalk.ili rovi6 za njakoi tel. v ukazatelja i sled 30-na sec. pokoi ako ti trjabva infoto trjabva pak otna4alo. A, i alarmata e samo 1,opcijata e samo on ili off i trae 45 sec. i krai...koito 4ul - 4ul,koito ne - otiva na rabota koga se subudi :-). I moje bi tova 4e ne moje da svalja kartinki prez wap,v smisul 4e ne dava opcija za save,a ima samo back.Ne znam,moje tova da e njakakuv defect v software-a,no mene tova ne me pritesnjava,za6toto mi stigat i tija fabri4nite loga deto sa. Ina4e za melodiite njama problem - svaljat se ;) Ama za 100 kinta tol'ko v kraina smetka :) Po princip az imah C55-ka,ot tija sus sinija displey na BOSH mejdinkite i kato 4e li ve4e sujaljavam,4e si ja zamenih za toja AX72.Onova si be6e jelezarka pu6ka,na 2 godini nema murdankata i Made in Denmark,a taja pru4ka e made in China i dano izkara do Nova godina :-) Ako ima nekoi na moja hal - ne smenjaite C55 za tova..Are,dano da sum bil polezen na njakoi ;)
-
- Регистриран: 07 юли 2006, 10:30
A относно батерията има ли по яки батерий за този телефон?
купих SiemensAX72 ,no movistar . немога да намеря нищо за него и имам чувството , че не съществува. Ако може малко информация моля изпратете.
telefona e stra6en za 100lv ko da iskam pove4e