4GB na w800i
4GB na w800i
kakvo 6te stane ako slojq 4GB na W800i 6te raboti li?
Re: 4GB na w800i
Нищо няма да стане , телефона ще си работи , но ако напълниш картата над 2GB ще почне да ти прави проблеми .
По принциш пише че телефона поддържа памет не повече от 2GB , с нея ще си работи както и с 1GB , но ако качиш повече памет и е препънена над 2GB .........
По принциш пише че телефона поддържа памет не повече от 2GB , с нея ще си работи както и с 1GB , но ако качиш повече памет и е препънена над 2GB .........
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
не мисля, че ще я разпознае тази карта 4гб, защото с този софтуер с който е сега е до 2гб
Може и да не сработи както трябва ;)
При W800 е сащото и като при К750,софтуера е разчетен до 2GB ,макар че в някои тестове да се казва,че работи и с карти над този размер памет.Но не мисля,че ще работи коректно ;) .
При W800 е сащото и като при К750,софтуера е разчетен до 2GB ,макар че в някои тестове да се казва,че работи и с карти над този размер памет.Но не мисля,че ще работи коректно ;) .
Sony Ericsson W800i
Memory Stick PRO Duo support
(supports cards with capacity of up to 2GB)
Това е в един чужд форум :
And when you need to store more, you have up to 4GB Memory Stick™ PRO Duo media available in stores
Memory Stick PRO Duo support
(supports cards with capacity of up to 2GB)
Това е в един чужд форум :
And when you need to store more, you have up to 4GB Memory Stick™ PRO Duo media available in stores
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
bqh 4el nqkade 4e izdarjql na 8GB koeto ne mi se vqrva no ako e vqrno 4GB 6te izdarji
a ako probvam da mu slojq 4GB ako negi raz4ete kakvo moje da stane s tel.
ni6to ne moje da mu stane
Ако я прочете цялата, може да не работи бързо, или с скороста на 2GB-те карти, може да ти разчете само половината карта, може въобще да не я разчете, може да я разчете и да работи като хората с нея. Това са възможните варианти, също може и да са в комбинация, напр. да ти разчете половината и да работи много по - бавно.