Пролем със СЕ К800
-
- Регистриран: 20 юни 2006, 11:04
Пролем със СЕ К800
Здравейте, проблема ми се състои в това че на дисплея ми най горе се появи някакво сиво петно ( като полуокръжност ) нямам представа какво да правя и от какво се е появило нитo е изтърван нито мокрен нищо , само една идея ми се върти из главата но не знам дали е възможно това, - да се е появило от магнита на калъвката ми (защото май се пада тачно там). и ако е от това дали някой има идея как може да се управи или трябва да го нося на ремонт да му сменят дисплея :( а това не ми се ще все още , Благодаря Ви предварително
Re: Пролем със СЕ К800
Можеш да си сигурен че е от магнита! Тия цигански калъфки са прецаквали не един телефон! Основно страдат дисплея, цветовете, софтуера и батерията. Бавно но сигурно! Вземи да го хвърлиш тоя калъф, и си вземи от така наречените "чорапчета".Те са от кадифе и са като на Нокия8800 ако си я спомняш. Има ги на много места.К800 е истинско бижу, и не трябва да го търкаляш в каквото ти падне!
-
Да знам ги кои са калъвките ,но сега какво да го правя има ли вероятност сам да се оправи или трябва да ходи до сервиза той си е в гаранция но много много не ми харесват тези сервизи така на един мой телефон му оправиха проблема но излязоха после още 10 нови , които бяха доста по гадни (не ги знам кво правят в тези сервзи , частите ли им "обират "незнам , може би не вав всички да е така но в доста от тях това правят р а аз нямам избор грябва да го нося в този където е гаранцията ), и за това незнам да го нося ли отсега или чак към края на гаранциятя му, дайте съвет плс :)
-
А и друго да попитам някой да има впечетления от сервиза на М-тел във Варна ...........
-
Помогнете, Моля Ви се пишете :)))
По горе ти споменаха,че причината за проблема най вероятно е от магнитите за които спомена.Отиди в сервиз,мисля че става въпрос за намагнитизиране на дисплея.В сервиз ще ти помогнат най-добре.Не прави нищо на своя глава.Или един съвет...остави го известно време без захранване(със свалена батерия).Между другото може да има
тъй наречени мъртви пиксели,те са като черни точки на самия екран когато е осветен.
Имаш ли ги или само е петно?
тъй наречени мъртви пиксели,те са като черни точки на самия екран когато е осветен.
Имаш ли ги или само е петно?
Сервиза е доста добър, носих преди време 3 нокии и един самсунг и ги оправиха за десетина дни, първия го взех на следващия ден, а останалите след 9-10 дни. Само гледай да ти дадат валиден сервизен протокол с дата, печат, подпис и описано абсолютно точно проблема.
-
има една черна точка (но не е там където е петното ) и си мисля че е нещо на стъклото отдоло а не е пиксел но незнам ,а и тя си беше там преди това още ,така че не е от магнита . То това петно си вижда на бял фон най вече понякога едва се забелязва, а друг път се вижда много . като е изключен тел-а го няма ,вижда се само когато е осветен , ще опитам с това да го държа без захранване, дано да помогне Благодаря за мненията :))
Може да е прашинка
-
Да такова е май но неможе да я махна защото гаранцията заминава, а май ще ми е нужна, А и да попитам " artman " колко време долу горе да го държа без захранване ??