Вивател - Голямата измама ...
Вивател - Голямата измама ...
Здравейте колеги,
Прочетете това и повярвайте във Вивател.
На 18 този месец си загубих карта с мобилен номер 0877565665 и се обадих да ми я подменят с нова,звъннах от 0877466566 и двете са от Бонуси безкрай получих новата карта активираха я и после я деактивираха !!!
След серия опити да излеза на глава с Тях, една"Лина" ми спря и другия номер 0877466566 и каза че и господ неможе да ми помогне !!!
Та какво да ви река вземайте карти правете измами и ги ... !!!
Прочетете това и повярвайте във Вивател.
На 18 този месец си загубих карта с мобилен номер 0877565665 и се обадих да ми я подменят с нова,звъннах от 0877466566 и двете са от Бонуси безкрай получих новата карта активираха я и после я деактивираха !!!
След серия опити да излеза на глава с Тях, една"Лина" ми спря и другия номер 0877466566 и каза че и господ неможе да ми помогне !!!
Та какво да ви река вземайте карти правете измами и ги ... !!!
Re: Вивател - Голямата измама ...
Ето го нашия стар познайник Сергейчо.Завлякъл всеки оператор с поне 200-300лв :)
Aman ot glupaci v toq forum.Po nesvarzanoto mu pisanie ostavam s vpe4atlenie 4e tozi 4ovek nikoga ne e imal karti na vivatel,ama si draskame,moabet da stava...
Пълни глупости! И аз съм губил карта на Вива и след като им кажа на 123 от друг номер им издиктувам дългият номер, който е написан отзад на пакетите до собствения номер + трите ми имена и адрес и ми пращат директно нова сим с DHL със същия номер!
Почти 100% сигурен съм, че ако е биал с "бонуси безкрай" активирана до края на 2006 възвръщат отново същата тарифа защото цялата информация от старата сим се прехвърля на новата, включително кога е активирана, тарифата и кредита!
Аман от хора с голямо въображение..!
П.П. към първия номер, който е написал автора входящите обаждания са ограничени(това не е изкл. сим карта!) А втория не съществува! Няма кой да ти спре ей така номера заради две думи.. Ужас..!
Почти 100% сигурен съм, че ако е биал с "бонуси безкрай" активирана до края на 2006 възвръщат отново същата тарифа защото цялата информация от старата сим се прехвърля на новата, включително кога е активирана, тарифата и кредита!
Аман от хора с голямо въображение..!
П.П. към първия номер, който е написал автора входящите обаждания са ограничени(това не е изкл. сим карта!) А втория не съществува! Няма кой да ти спре ей така номера заради две думи.. Ужас..!
Направо си е за триене темата Не един път се пишат лъжи тук във форума, типично по български. Не е нужно да убеждаваме другия кой оператор, марка или модел е по-добър от друг, понеже всеки си има своя представа и изисквания Ако греши той сам ще го усети по джоба си или ще се ядосва с несполучливия избор на телефон.
Еми вади си изводите за това бе!
Ама като мални деца се радвате на тия промоций
Ама като мални деца се радвате на тия промоций
Da;))i na mene ne6to ne mi se vruzva;))parvo samite nomera sa malko stranni:)))))6to mi se struva 4e ne mogat da se padnat prosto ei taka ot nqkvi Bonusi:)))Abe toq za kanar4eta li ni zema;)))
Аудиторията не е запозната със случая "Сергейчо"...
Та...карти с хубави номера се обявяват за продажба. Някой решава и си купува... Какво следва? Нашият стар познайник обявява картата за открадната ( или загубена ), получава нова със същия номер и прочее. Съответно продадената карта бива спряна. Човекът няма как да си търси правата...
Друга пратика е да се навъртат сметки на карти с договор, да не се плащат...
Трета практика е да се завличат хора с пари и телефони...
Мисля, че така вече нещата са по-ясни.
А ето и конкретен пример:
http://www.mobilebulgaria.com/obiavi/view.php?id=171883
Та...карти с хубави номера се обявяват за продажба. Някой решава и си купува... Какво следва? Нашият стар познайник обявява картата за открадната ( или загубена ), получава нова със същия номер и прочее. Съответно продадената карта бива спряна. Човекът няма как да си търси правата...
Друга пратика е да се навъртат сметки на карти с договор, да не се плащат...
Трета практика е да се завличат хора с пари и телефони...
Мисля, че така вече нещата са по-ясни.
А ето и конкретен пример:
http://www.mobilebulgaria.com/obiavi/view.php?id=171883
Blagodarq za razqsnenieto.Mislq 4e mojem da predpazim mnogo hora ot tozi 4ovek-az napisah komentar v borsata za nego,no vie sled kato go znaete ot po rano imate grajdanskiq dalg da preduprejdavate horata za takiva individi.
Pojelavam ti vsi4kite karti da ti sprat.Takiva kato teb zaslujavat da badat sadeni i prateni v centralniq da se zapoznaqt otblizo s Bai Mangal i negovite priqtel4eta