P910i vs P990i
P910i vs P990i
Zdraveite,imam SE p910i no mu spukah display,zatova sega se 4udq zaslujava li si da go popravqm ili da si kupq dr telefon,v slu4aq P990i.O4akvam i dr predlojeniq v ramkite na 600lv mislq da pohar4a ako go smenqm.Merci za mneniqta predvaritelno
Re: P910i vs P990i
Лично според мен W950 е по-добър избор, но ако ти трябва поддръжка на безжични мрежи и QWERTY, вземи си Р990. Аз съм ползвал Р990 и останах доволен, ако изключим малките размери на пълната клавиатура (вземи в предвид, че имам наистина огромни, направо ненормални длани и пръсти, не познавам човек с по-големи :), славата батерия и относително неудобната операционна система. Няма да сбъркаш ако си вземеш този телефон, уверявам те.:)
след п910 определено ще си доволен от п990, ако ползваш симбиан това е телефона, цената вече му е доста приемлива, относно батерията за смарт и то с огромен дисплей безжичен нет и тн си държи нормално
Moga da ti kaja, 4e imash edin ot nai dobrite modeli na SE i se orientirash kam o6te po dobar. P990 e super telefon. prosto toi e kato P910, no po nov i s pove4e funkcii. Bratov4ed mi ima P910 nz ot kolko godini i sega go izpolzva samo za navigacia, a drugia mu telefon e P990, niama kakvo pove4e da ti kazvam :)
i 2ta telefoni sym gi imal i 2ta ne sa lo6i . Ama nali p1 izlezna , probvai s nego . Ina4e mislq 4e imam displei za p910 nqkyde v nas
Р1 е въздух под налягане - по-грозен, по-труден за работа (няма флип), камерата няма защитно капаче (а иначе е 3, 2 МРх).
Докато СЕ Р 990 е най-доброто, което Сони Ериксон са предлагали досега - единственият техен телефон, който ми харесва и като дизайн, и като функции (фен съм на Нокия).
Така че - най-доброто в момента са Нокия Н95, СЕ Р 990 и Айфон!
Докато СЕ Р 990 е най-доброто, което Сони Ериксон са предлагали досега - единственият техен телефон, който ми харесва и като дизайн, и като функции (фен съм на Нокия).
Така че - най-доброто в момента са Нокия Н95, СЕ Р 990 и Айфон!