S60 Nokia vs. S60 Samsung ???
S60 Nokia vs. S60 Samsung ???
Всъщност темата произтича от спор с приятел, който е маниак на тема джаджи и редовно спорим..В случая спора беше относно предимствата на G810 пред тези на N95 и след три бирички почнахме да дигаме повече шум, отколкото е необходимо - като твърд противник на корейските джаджи (но не твърд фен на финландците) определено застанах зад Нокиа..- но така или иначе размислих и реших, че това си заслужава тема в мобилето..
Ще ми е интересно да чуя и вашето мнение! Кое си заслужава да вземе човек повече - S60 базирано устройство на финландците или такова, но на корейците?
Хубав ден и повече усмивки през летните жеги!
:))
Ще ми е интересно да чуя и вашето мнение! Кое си заслужава да вземе човек повече - S60 базирано устройство на финландците или такова, но на корейците?
Хубав ден и повече усмивки през летните жеги!
:))
Re: S60 Nokia vs. S60 Samsung ???
Според мен по-добре е Нокиа. След година и нещо като тръгнеш да си сменяш телефона, за Самсунга ще вземеш 100-150лв макс. Ще ги вземеш трудно, защото ще му трябва нов лентов кабел, т.е. ще трябва да НАБУТАШ някого. А ако не си такъв човек, и 30лв са пари, нали!?
Какъв спор, ясно е, че Нокия, ако става дума за симбиан!
А между другото онези са пълни боклуци на Самсунг - аз и досега не разбирам, как не се сетиха корейците да засилят здравината им.. та те са на едно изпускане.. от магазина един приятел взима за около 450 лв мисля че беше телефона U-700 - на другия ден му падна от една маса - и онзи корейски боклук се разпадна - счупи се дисплея-не стъклото, а вътрешно матрицата... отделно и едно момиче пак си изпати... а детето ми мята нокийте като се ядоше по асфалта и нищо им няма.. дори жабки правят по тротоара :-)
Сега като гледам големия дисплей на ейпъла се плаша ако падне на земята, само нокия, другото е за украса и за секцията...
А между другото онези са пълни боклуци на Самсунг - аз и досега не разбирам, как не се сетиха корейците да засилят здравината им.. та те са на едно изпускане.. от магазина един приятел взима за около 450 лв мисля че беше телефона U-700 - на другия ден му падна от една маса - и онзи корейски боклук се разпадна - счупи се дисплея-не стъклото, а вътрешно матрицата... отделно и едно момиче пак си изпати... а детето ми мята нокийте като се ядоше по асфалта и нищо им няма.. дори жабки правят по тротоара :-)
Сега като гледам големия дисплей на ейпъла се плаша ако падне на земята, само нокия, другото е за украса и за секцията...
А колегата всъщност пита за сравнение между S60 на Самсунг и S60 на Нокиа. Къде намесихте продажба на телефони и подобен shit...
А всъщност разлика почти няма, освен в музикалния плеър и някои други подробности. Едно е да се сравнява хардуера, друго софтуера, това двусмислие се получи заради некоректно зададената тема. asenna5, ианче много интересно сравнение, ще се замисля още малко...
А всъщност разлика почти няма, освен в музикалния плеър и някои други подробности. Едно е да се сравнява хардуера, друго софтуера, това двусмислие се получи заради некоректно зададената тема. asenna5, ианче много интересно сравнение, ще се замисля още малко...
Извинете!
Моето мнение е следното:
Panasonic X700 <=> Nokia 7610 ???
Моето мнение е следното:
Panasonic X700 <=> Nokia 7610 ???
Това пък какво общо има...
Стари модели, има къде по-хубави на същите цени...
Стари модели, има къде по-хубави на същите цени...
ето още стари модели:
samsung d720, siemens sx1.
Всички са symbian. Аз съм консервативен в това отношение и смятам, че щом е symbian, значи е нокия, куикшер си е сони ериксон, а самсунг си правят слайдери за дамите.
А за този самсунг се надявам (не съм го виждал все още), че ще има по-силна полифония (сила на звънене с мп3 мелодия) от събратята си.
samsung d720, siemens sx1.
Всички са symbian. Аз съм консервативен в това отношение и смятам, че щом е symbian, значи е нокия, куикшер си е сони ериксон, а самсунг си правят слайдери за дамите.
А за този самсунг се надявам (не съм го виждал все още), че ще има по-силна полифония (сила на звънене с мп3 мелодия) от събратята си.
Quick Share отдаааавна не съществува. А полифонията няма нищо общо със силата на звънене, това зависи от DSP-то и от мощността на високоговирителя/ите.
Явно си падаш по ретро tech.
Явно си падаш по ретро tech.
така е.
Можеш ли да ми помогнеш:
имам тука един iphone, и не мога да си намеря номерата от SIMa, а трябва спешно да позвъня?
Можеш ли да ми помогнеш:
имам тука един iphone, и не мога да си намеря номерата от SIMa, а трябва спешно да позвъня?
Много интересен въпрос ! Опребелено самсунг изкарва интересни симбиан телефончета и би било добре да се знае имат ли различия със смартовете на нокиа.
Предполагам че разликата би трябвало да е минимална , но честно казано не съм много запознат.
Предполагам че разликата би трябвало да е минимална , но честно казано не съм много запознат.