Наистина добре изглежда. Превюто е добро. Можеше само да се сложат няколко снимки на Лео до HD - да се види точно каква е разликата в размерите между двата. Не ми допада единствено това, че отново няма хардуерен бутон за камерата, но може да се преглътне. А иначе така като гледам камерите на HD и HD2 най-вероятно ще са еднакви (с изключение на ЛЕД светкавицата де). Наистина супер капацитивен дисплей - голям с мулти-тъч. Относно Sense, в момента я ползвам на HD (благодарение на xda-developers :) ) и мога да кажа, че е страхотна. Има може би 2 недостатъка: 1) няма възможност за слагане на хубав wallpaper, т.к. по-голямта част от екрана е заета от часовник, shortcuts и др. Също дано HTC да са оправили проблема със задаването на картинка за wallpaper - който има HD, знае за какво говоря. Картинката не излиза в цялата си резолюция а изкуствено е влошена - всичко идва от Манилата. 2) когато сме в Start менюто и отворим дадено приложение, примерно в office/word, след като се затвори ни изпраща директно на стартовия екран с часовника, а не в start/office/. Би било хубаво да се добави настройка за това. Общо взето са 50/50 хората, при които това ги дразни и тези които не ги.
Доста се замислям дали да не сменя HD, когато излезе Leo-то. Но всичко зависи от цената, така като гледам, a HTC в това отношение не си поплюват. Очаквам да е минимум 1200 като се появи у нас.
лео
Re: лео
Или изключваш Touch Flo или отиваш на настройките на самото Touch Flo и от там задаваш друга картинка. И ако това е непосилна задача си намираш некви tweaks за да ти е по-ленсо с настройките. 2то не го разбрах нещо, ако отвориш едно приложение от старт менюто и го затвориш отиваш на today screen , ако отвориш под меню и натиснеш back бутон тогава би трябвало да те върне в началната директория, а не в този стартов екран за който говориш.
Re: лео
За второто - да наистина връща с back бутона, на него мисълта му е, че няма както е в word на компа, например, опция да затвориш само файла и да си останеш в програмата. Мисля, че това има предвид, защото хиксчето затваря цялото приложение.
Ама какво да се прави, това е положението.
Иначе новия модел ми харесва и на мене, със сигурност има повече хубавинки, но и стария си е добър. Аз лично съм много доволна.
Колкото до wallpaper - като си "бутнеш" часовника нагоре, се вижда почти цялата картинка, която си си сложил, въпреки че и аз бих искала двете по-тъмни ленти отгоре и отдолу да не се виждат...
Ама какво да се прави, това е положението.
Иначе новия модел ми харесва и на мене, със сигурност има повече хубавинки, но и стария си е добър. Аз лично съм много доволна.
Колкото до wallpaper - като си "бутнеш" часовника нагоре, се вижда почти цялата картинка, която си си сложил, въпреки че и аз бих искала двете по-тъмни ленти отгоре и отдолу да не се виждат...