Колко мобилен трафик използвате на месец?
Колко мобилен трафик използвате на месец?
Как може човек да използва повече трафик при тези невероятни цени ?!?!?!?!
-
- Регистриран: 21 авг 2004, 12:49
Re: Колко мобилен трафик използвате на месец?
Използвам гигабайти трафик,но през Wi-Fi ;)
Не са чак толкова страшни цените, вече се намират тук-там и по-прилични предложения.:)
Лично аз ползвам по няколко МБ, тъй като в момента няма къде толкова много да цъкам, но с Fit съм се подсигурил с възможност за ползване до към 50. :)
Лично аз ползвам по няколко МБ, тъй като в момента няма къде толкова много да цъкам, но с Fit съм се подсигурил с възможност за ползване до към 50. :)
Аз съм на Globul i750, на месец правя някъде около 300-400 мб.
П.п. Това е от фактурата ми за изминалият месец
П.п. Това е от фактурата ми за изминалият месец
Всъщност аз вече забравих какво е да се опитвам като радиолюбител да хвана някъде безплатна мрежа:D
Ползвам само мобилен интерен. Глобул разбира се:D Мегабайта ми се таксува под стотинка(whistle)
Средно около 2500 МБ месечно отиват.
Ползвам само мобилен интерен. Глобул разбира се:D Мегабайта ми се таксува под стотинка(whistle)
Средно около 2500 МБ месечно отиват.
Цените вече са доста европейски и едва ли ще поевтиняват особено.
Аз ползвам между 80 и 120МВ през телефона с пакет на Виваком за 10лв. Общо взето не се ограничавам - ползвам по всяко време когато ми потрябва и съм нагласил пощата да се проверява през 15 минути, което също прави няколко десетки МВ-ти.
Общо взето изгодния интернет е един от най-силните фактори за избора на оператор от вече доста години насам поне за мен. В това отношение Виваком винаги са били най-напред.
Ето сравнение - за моето потребление
Глобул - 12лв 100МВ (50% по-малко от Вива за 2лв повече)
Мтел - 10лв - 25МВ (същата цена 6 пъти по-малко)
Мтел имат и типично за тях някаква сложна схема с месечна такса и в зависимост от нея цена на МВ, която в крайна сметка излиза малко по-изгодна от фиксираните МВ-ти, но пак разликата с Вива е не по-малко фрапираща.
Аз ползвам между 80 и 120МВ през телефона с пакет на Виваком за 10лв. Общо взето не се ограничавам - ползвам по всяко време когато ми потрябва и съм нагласил пощата да се проверява през 15 минути, което също прави няколко десетки МВ-ти.
Общо взето изгодния интернет е един от най-силните фактори за избора на оператор от вече доста години насам поне за мен. В това отношение Виваком винаги са били най-напред.
Ето сравнение - за моето потребление
Глобул - 12лв 100МВ (50% по-малко от Вива за 2лв повече)
Мтел - 10лв - 25МВ (същата цена 6 пъти по-малко)
Мтел имат и типично за тях някаква сложна схема с месечна такса и в зависимост от нея цена на МВ, която в крайна сметка излиза малко по-изгодна от фиксираните МВ-ти, но пак разликата с Вива е не по-малко фрапираща.
При Виваком най-изгодни са само допълнителните пакети, за останалото Мтел предлага доста повече. Surf&Talk, loop surf, както и Фит за по-малко ползващите.:)
За мен лично тъкмо интернетът е един от най-сериозните аргументи за оставане към Мтел
За мен лично тъкмо интернетът е един от най-сериозните аргументи за оставане към Мтел
Не са невероятни, просто трябва да се избере подходящ план според потреблението.
Сега като си проверих фактурата: Интернет (MB) 135.123
M-Tel Master Surf - плащаш такса 9.90 лв/месец + 0.05 лв/MB (сега съм с този план).
M-Tel Power Surf - плащаш такса 15.90 лв/месец + [B]0.01[/B] лв/MB
За Prima-джии с колкото да имат интернет на телефона да чатят и да си проверяват пощата от време на време -> M-Tel Surf 25 (9.90 лв./месец), ако надвишат трафика (естествено получават SMS като остане по-малко от 2 MB) после е по 0.60 лв./MB.
Сега като си проверих фактурата: Интернет (MB) 135.123
M-Tel Master Surf - плащаш такса 9.90 лв/месец + 0.05 лв/MB (сега съм с този план).
M-Tel Power Surf - плащаш такса 15.90 лв/месец + [B]0.01[/B] лв/MB
За Prima-джии с колкото да имат интернет на телефона да чатят и да си проверяват пощата от време на време -> M-Tel Surf 25 (9.90 лв./месец), ако надвишат трафика (естествено получават SMS като остане по-малко от 2 MB) после е по 0.60 лв./MB.
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
[Quote]Използвам гигабайти трафик,но през Wi-Fi [/Quote]
(whistle) :)
(whistle) :)
[Quote]Аз съм на Globul i750, на месец правя някъде около 300-400 мб.
[/Quote]
Същата работа и при мен.
[/Quote]
Същата работа и при мен.