Глобул или що за мениджмънт?? Пълен абсурд....
Глобул или що за мениджмънт?? Пълен абсурд....
Здравейте. На 15.07. 2011 год. получих sms от Globul, че договора ми се подновява автоматично за срок от една година. Ок казах си няма проблеми и веднага на следващия ден в който неработех- 16.07 изпратих запитване до най близкия до мен офис. Въпросите ми бяха дали мога да взема телефон на лизинг към месечната ми сметка, да мина на такава с по-висок месечен абонамент и да преподпиша за 2 години договор!! На 18.07 получаваам утвърдителен отговор на мейла че няма проблеми и да заповядам в офиса им. Днес 20.07 почивах и радостен се запътих към предпочитания от мен Sony Ericsson Neo. На място обаче разбрах че не става, защото договорът ми бил преподписан- автоматично!! Служител от офиса говори с някой по телефона но същата работа- не става. Аз изпратих и този на практика смешен "проблем" към обслужване на клиенти но и от там получих същия отговор. Истината е не че не става а някой няма желание да си свърши работата, за която му се плаща. Не виня никой от офиса или служителите а от АБСУРДНАТА ситуация:
[B]1. Купувам телефон[/B]
[B]2. Сменям си абонаментния план с още по- висок такъв[/B]
[B]3. Преподписвам за цели две години
[/B]
Питам се що за[B] АБСУРДЕН мениджмънт[/B] е това??????? [u]Това е много хляб за някой, хляб за който се борят много хора, заради този хляб се уволнява и се назначават хора.[/u] Въпреки че досега бях доволен клиент сега автоматично си пренасям номера. И ще последвам примера на други хора.
[B]1. Купувам телефон[/B]
[B]2. Сменям си абонаментния план с още по- висок такъв[/B]
[B]3. Преподписвам за цели две години
[/B]
Питам се що за[B] АБСУРДЕН мениджмънт[/B] е това??????? [u]Това е много хляб за някой, хляб за който се борят много хора, заради този хляб се уволнява и се назначават хора.[/u] Въпреки че досега бях доволен клиент сега автоматично си пренасям номера. И ще последвам примера на други хора.
Re: Глобул или що за мениджмънт?? Пълен абсурд....
Нищо ново, и при Мтел е същото.
При Ментел е по-добре - след като си автоматично преподписан можеш по всяко време да си смениш тарифата към по-висока месечна такса.И имаш право на 1 месец след преподписването да се вземеш телефон :)
[Quote] че договора ми се подновява[u] автоматично за срок от една година[/u][/Quote]
Ами поправете ме,но мисля,че договора ти трябва да е безсрочен освен ако изрично не си го преподписал,т.е. с твое съгласие:|
Ами поправете ме,но мисля,че договора ти трябва да е безсрочен освен ако изрично не си го преподписал,т.е. с твое съгласие:|
Точно обратното - ако той го е преподписал, става безсрочен след изтичане на първоначалния срок за който е подписан, но както е станало - те са го преподписали автоматично, то догодина отново ще се преподпише автоматично ако не подаде навреме предизвестие. Все пак това е Глобул, Мтел са същите боклуци.
[Quote]При Ментел е по-добре - след като си автоматично преподписан можеш по всяко време да си смениш тарифата към по-висока месечна такса.И имаш право на 1 месец след преподписването да се вземеш телефон :)[/Quote]
Това за Мтел сигурно ли е, защото докато бях абонат точно на тях такава опция за смяна на плана с по-висок по всяко време въобще не беше възможна!!!! При Глобул с по-ниска не можеше, но доколкото си спомням след 3-тия (тук и аз може да греша, пиша по спомени) може с по-висока тарифа, но изпуснеш ли си датата за преподписване не дават нищо...т.е. няма връщане назад ;)
Това за Мтел сигурно ли е, защото докато бях абонат точно на тях такава опция за смяна на плана с по-висок по всяко време въобще не беше възможна!!!! При Глобул с по-ниска не можеше, но доколкото си спомням след 3-тия (тук и аз може да греша, пиша по спомени) може с по-висока тарифа, но изпуснеш ли си датата за преподписване не дават нищо...т.е. няма връщане назад ;)
Моя план пък не се преподписва автоматично. На всичко отгоре не аз, а операторът ме гони да ми даде безплатен телефон и 6 месеца отстъпки от 50% върху таксите, пък аз пак се дърпам. Изберете сами ситуацията си.
Похвално за Вива в това отношение в такъв случай! Аз искам само да попитам, с което да въведем пълна яснота и в това отношение за разликите м/у трите оператора, а именно при Вива кога е възможна смяната на тарифа от по-висока към по-ниска и обратно при срочен договор?
След 3-тия или след 6-тия месец, нека някой друг да каже, не знам със сигурност.
[Quote]Това за Мтел сигурно ли е, защото докато бях абонат точно на тях такава опция за смяна на плана с по-висок по всяко време въобще не беше възможна!!!![/Quote]
От личен опит:
При позвъняване на *88 ни беше казано, че не може.
Но при посещение в един от бизнес центровете на Мтел казаха, че е възможно и бяха готови да го направят веднага.
От личен опит:
При позвъняване на *88 ни беше казано, че не може.
Но при посещение в един от бизнес центровете на Мтел казаха, че е възможно и бяха готови да го направят веднага.