Bold 9000
BlackBerry Bold 9000
Много пълно ревю - http://crackberry.com/blackberry-9000-smartphone-hands-review
Аз по принцип не бях фен на Blackberry, много странна форма и дизайна не ми харесваше, да не говорим, че има прекалено много функции които надали ще ползвам... но тази машинка ми плени вниманието :)
Аз по принцип не бях фен на Blackberry, много странна форма и дизайна не ми харесваше, да не говорим, че има прекалено много функции които надали ще ползвам... но тази машинка ми плени вниманието :)
Re: BlackBerry Bold 9000
много е хубав, но камерата е слабичка и светкавица няма
Повечето хора, които ползват блекбърита, им се явяват като втори телефон, така че светкавицата не е никакъв проблем.
Аз съм с 8800, от който съм много доволен, но като излезе 9000 ще го взема.
Аз съм с 8800, от който съм много доволен, но като излезе 9000 ще го взема.
Нормално да няма кой знае каква камера. Все пак е бизнес телефон. За сега обаче, основния проблем е цената. ;)
От една седмица имам наблюдения над Болд, имам вече двама колеги ползващи апарата и тъй като имаше един резерва го взех за събота и неделя, по този повод реших да напиша мнение :) Софтуера е направен чудесно, телефона е бърз и няма замисляне при работа, вкарали са всички необходими приложения за бизнес, няма проблем при отваряне на документи, включително ppt и pdf, отвря и всякакъв вариант на JPG, което е супер, защото с Е71 имам проблем с определени картинки, нищо че са в JPG. Много добър медиа плеър, WI-FI работи без никакъв проблем, настройките са лесни, 5 игри от които 2 не са пълна версия. Чудесен калкулатор, гласови бележки без ограничение на записа, което е чудно ! Дисплея е прекрасен и най-малките букви са лесно четими, за човек като мен, който получава гигантски брой изображения на ден, това е супер, защото качеството на изображенията е много високо и лесно добиваш представа какво ще получиш в готов вид. Батерията е много добра, при моето натоварване издържа 2 дни, което си е жив героизъм. Клавиатурата е перфектна, най удобната съществуваща. Уникален часовник, графиката е страхотна цифрите са колкото дисплея и слепец да си , ще ги видиш :) Камерата за мен е добра, има и светкавица, която е достатъчно силна.
Този път са направили почти савършенното бизнес устройство ! Разбира се ползваш ли Блекбъри услугата на М-тел, става самото савършенство, имам 5 мейла и вместо да ги проверявам през 15 минути, всичко си се тегли само, имаме активиран нов Блекбъри пакет UNLIMITED, с който получаваш неограничен брой мейли и 1GB трафик GPRS за 39 лева. Та някак си това прави ползването на Болда смислено.
Дано съм помогнала, ако имате въпроси пишете :)
Този път са направили почти савършенното бизнес устройство ! Разбира се ползваш ли Блекбъри услугата на М-тел, става самото савършенство, имам 5 мейла и вместо да ги проверявам през 15 минути, всичко си се тегли само, имаме активиран нов Блекбъри пакет UNLIMITED, с който получаваш неограничен брой мейли и 1GB трафик GPRS за 39 лева. Та някак си това прави ползването на Болда смислено.
Дано съм помогнала, ако имате въпроси пишете :)
Имам въпрос. Сега след като си ползвала и Нокиа-та (Е71) и това Blackberry кое бил препочела?
Откровенно казано и двата! Ако си с блекбъри план, Болда е незаменим, Е 71 има скенер, който за мен също е незаменим, но иначе за бизнес, при това с блекбъри план, Болда е невероятен! Понеже за мен това се оказа труден избор, ще ги ползвам и двата. Пиши ми ако те интересува нещо по специално, ако си фен на блекбъри, грабвай Болд
Рано ми е за бизнес, но ми предстои смяна на телефона. Мислих да е с тъч скрийн, но пък се отказах. За мен болда е едно великопепно решение на моите прблеми. Телефона ще си го взимам след около 2 седмици каквъто и да е той) тъ че тогава ще те питам още. :)
Да ти кажа от личен опит, тъч скрийн не е удобен за бърза работа, за забавление да, но за работа не. щом не ти трябва за бизнес, работата е по лесна, хубаво е да си наясно че визията на Е71 е в пъти по добра от Болд, качеството на материалите също. За сметка на това дисплея и клавиатурата бият Е71 от всякъде.
в bold могат само java програми да се инсталират за разлика от e71