Засега без комбинирана услуга от vivatel
-
- Регистриран: 28 мар 2018, 11:04
Засега без комбинирана услуга от vivatel
Dosega drugo kazvaha. Lajzi.
Re: Засега без комбинирана услуга от vivatel
Za tqh tova 6te e edin ot poslednite hodove za privli4ane na abonati,kato po tozi na4in te 6te privlekat osnovno takiva na dogovor,sigorni i osnovni.Samo 4e principa e da si pazi6 patronite i da ne gi izpuka6 vsi4kite,osobeno nai efektivniq.Sled pone 5 meseca moge bi
-
Ostavam kam Globul.DefaultUser написа: ↑13 сеп 2005, 17:15Za tqh tova 6te e edin ot poslednite hodove za privli4ane na abonati,kato po tozi na4in te 6te privlekat osnovno takiva na dogovor,sigorni i osnovni.Samo 4e principa e da si pazi6 patronite i da ne gi izpuka6 vsi4kite,osobeno nai efektivniq.Sled pone 5 meseca moge bi
az sa6to ostavam kam Globul.
-
- Регистриран: 03 юни 2005, 16:10
Аз пък оставам към Мтел:)
Айде стига с тая шльокавица: http://6lyokavitza.org/
Айде стига с тая шльокавица: http://6lyokavitza.org/
Аз пък към Глобул
-
Az sum na GloBul i ne mi se smenqt nomera , kakto i da u4astvam v eksperimenti .
-
Е тази педерасия не я очаквах!
Тия нещастници на кво разчитат бе? Луди ли са? Сега малко се поуспокоих и се замислих. Те си имат директива - нищо общо с БТК, за да могат и двете компании по-късно да ги продадат на баланурници като Дойче телеком. Е прави сте всички по-горни - бойкот. По-късно и 20% ще отпаднат, както отпадна 20% увеличение на заплатита на БСП-то. Ще кажат, бяхме ги предвидили, но те Мтел и Глобул много намалиха своите и наще отначало ще са малко по-скъпи! После като му дойде времето ще видим. Е--------------х... А Аз разчитах на 3 в едно! Педали! Бойкот!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!DefaultUser написа: ↑13 сеп 2005, 20:55Az sum na GloBul i ne mi se smenqt nomera , kakto i da u4astvam v eksperimenti .
-
Оставам си при Глобул.В началото може да е малко по-скъпо, но ще знам че ползвам нормални и работещи услуги.И няма като пътувам да не може да ме намери никой ,защото няма обхват.С време цените на мтел и глобул ще се нормализират, и ако вивател не предложи нещо наистина изключително не виждам защо да си сменяме оператора.Аз няма да го направя, поне в следващата 1 година!
-
- Регистриран: 10 авг 2004, 21:06
Vse mislja che shte izmisljat neshto. No i az shte gledam da ne se havashtam. Kato nachalo njama da se podlagvam po oferti ot tjahna strana.