MPx220
Re: Motorola MPx220
здравйите фенове на Моторола
от ивестно време проучвам този телефон и смятам че е супер, намерих и от каде да си го купя но това което ме притеснява е колко издържа батерията. Моля които го ползва да пусне някакво инфо
от ивестно време проучвам този телефон и смятам че е супер, намерих и от каде да си го купя но това което ме притеснява е колко издържа батерията. Моля които го ползва да пусне някакво инфо
Привет!
При нормална употреба...това се дефинира трудно)))...ще ти кара 2,5-4 дни.
При нормална употреба...това се дефинира трудно)))...ще ти кара 2,5-4 дни.
Re: PROBLEM
KOLKOTO RAZBIRASH OT KOLI TOLKOVA RAZBIRASH I OT TELEFONI
Mpx200 imash kato v bg nikoi nemojeshe da si predstavi takuv telefon, i struvashe 1200 lv, no se o4akvashe za prodajba...
ti li sha me svetkash za porsheta i mazeratita
nekazvam 4e mpx220 e losh, ne e no e WIN toiaga, baven, kogato otvariash ima edno zabaviane dokato vdigne koeto drazni, mpx220 sviri super tiho. niama vibratcia + zvunene
bluetootha i infrareda sa super problemni
da ne govorime za HARAKTERNOTO WIN ZABIVANE
ina4e e super nema iadove - HIHI
a ti na porshe ka4val li si se? HA HA
Mpx200 imash kato v bg nikoi nemojeshe da si predstavi takuv telefon, i struvashe 1200 lv, no se o4akvashe za prodajba...
ti li sha me svetkash za porsheta i mazeratita
nekazvam 4e mpx220 e losh, ne e no e WIN toiaga, baven, kogato otvariash ima edno zabaviane dokato vdigne koeto drazni, mpx220 sviri super tiho. niama vibratcia + zvunene
bluetootha i infrareda sa super problemni
da ne govorime za HARAKTERNOTO WIN ZABIVANE
ina4e e super nema iadove - HIHI
a ti na porshe ka4val li si se? HA HA
Niakoi 6te mi kaje li ot kyde moje da se kupi ili dostavi speshno mi e i na kakva cena!!!blagodaria za otgovora in advance
-
- Регистриран: 13 яну 2006, 18:16
Re: PROBLEM
Ей не се научихте да не пишете неподготвени. Незнам колко разбираш от коли и хич не ми и пука, но от телефони определено неразбираш. Може windows-a за компютрите да е бъгав гаден и кво ли още не, но при телефоните е савсем друга работа. Windoes-a предлага много повече от колкото тъпия симбиан на Нокиа. И ако си отделил някоя минутка от изключително ценното ти време да прочетеш малко в интернет щеше да знаеш кви гълвотии пишеш. И все пак си много прав ако телефоните бяха най-новите модели коли, то MPx220 е най-якия космически кораб.
Спомениии, батерията...?
на мене ми държи зорлем 3 дни, ако ползвам телефона само като часовник, а се зарежда 4 часа. това нормално ли е?
Аз имам Motorola MPx220 ти питаше нещо за батерията.Батерята като я заредиш до 100% ти държи околе 1 седмица може и повече зависи колко си играеш с нея.
До Спомевниии! Мисля да си купя този телефон,но ме смущават отзивите за камерата. Наиситна ли снимките са лоши, или вече са усъвършенствали софтуера на телефона?
Вторият ми въпрос е свързан със записа на глас. Предишния модел МР 200 записваше само външни звуци и не правеше запис на разговор в телефона. Интересува ме и това колко дълъг може да е записа на глас в минути?
Благодаря предварително за информацията!
Вторият ми въпрос е свързан със записа на глас. Предишния модел МР 200 записваше само външни звуци и не правеше запис на разговор в телефона. Интересува ме и това колко дълъг може да е записа на глас в минути?
Благодаря предварително за информацията!
Имах такъв телефон и эабеляэах, че с него може да се чува тоэи който ви эвъни беэ да "вдигате" телефона!
moje li da mi kajete ot kade da si go kupq vav varna