V3x
Re: Motorola V3x
Mejdu drugoto dovolen li si ot tela?Az sam priqtno iznenadan ot tazi motorola. Dosta dobro sa4etanie funkcii i dizain
Mnogo ti blagodarq za info-to. Dosta se pobluskah ama se sprawih uspeshno s update-a :))
I sega Moto-to si e w 3G i ba4ka bez greshka (bqh se ot4aql ot M-telskite izcepki). Dwa dena bqh kato bolen shtoto ne iskashe izobshto da raboti. Utre shte opitam da go probwam s Video Call ako namerq wreme da potursq s kogo :) Inak V3x si e super i sum mn dowolen i ot fototo mu i ot soft-a a nai me kefi ekrana. Nqma telefon s takuw ekran kato izkliu4im SHARP-a otkudeto e wsushnost i tozi ekran na V3x. Predi imah za malko ena Nokia N70. Eeee brat4e skusa mi nerwite. Slizam na letishteto i q wlkiu4wam i po4wam da 4akam. Horata prez towa wreme po 2-3 razgowora prowejdat a nokiata si startira i taka... nqkude kum pasportnata prowerka se wklui4wa :( a ekrana i ne moje da stupi i na malkia prust na V3x. Blagodarq oshte wednuj.
I sega Moto-to si e w 3G i ba4ka bez greshka (bqh se ot4aql ot M-telskite izcepki). Dwa dena bqh kato bolen shtoto ne iskashe izobshto da raboti. Utre shte opitam da go probwam s Video Call ako namerq wreme da potursq s kogo :) Inak V3x si e super i sum mn dowolen i ot fototo mu i ot soft-a a nai me kefi ekrana. Nqma telefon s takuw ekran kato izkliu4im SHARP-a otkudeto e wsushnost i tozi ekran na V3x. Predi imah za malko ena Nokia N70. Eeee brat4e skusa mi nerwite. Slizam na letishteto i q wlkiu4wam i po4wam da 4akam. Horata prez towa wreme po 2-3 razgowora prowejdat a nokiata si startira i taka... nqkude kum pasportnata prowerka se wklui4wa :( a ekrana i ne moje da stupi i na malkia prust na V3x. Blagodarq oshte wednuj.
Radvam se,4e sam ti pomognal.
Kak da si smenia softwera na telefona???
Che si go kupix rakodiran i ne bachka dobre. THANK>
Che si go kupix rakodiran i ne bachka dobre. THANK>
V saita www.motofan.ru ima posledniq soft(potarsi go v razdela za moto v3x).A ot tuk sledvai instrukciite da si go flashne6/flexne6 http://www.hicomm.bg/forum/index.php?showtopic=538
a be hora zeha mi go v portugaliq toq telefon i sega iskam da pitam tree li da se razkodirva i kolko money 6e mi izleze tuk razkodirvaneto na tozi model help pls spe6no e !!!
Аз си го купих от Италия и първи телефон беше,който го разкодираха във Велинград от този модел RAZR V3x.Взеха ми 20лв.,но ми е познат.Иначе казва че струва 25-30лв. разкодиране на такъв телефон.Сега /да чукам на дърво/,телефона ми работи без никакви проблеми.Ние разкодирахме 3 такива телефона.Успех!
Otnosno bateriqta.
И аз смятам да си взема такъв телефон,но се опасявам че батерията няма да издържа много.Та искам да ви попитам колко дни ви издържа батерията с едно зареждане??
Re: Otnosno bateriqta.
Az kupih na 01.05.06g. 2 telefona- Motorola RAZR V3x. Srahoten e,no beteriqta izdyrja 4 dni,ako ne se izpolzva i 2-3 dni,ako malko se izpolzva.Ako slushash muzika/ima 64MB +128MB dopylnitelen slot/,za nqkolko chasa shte svyrshi bateriqta.Ako razgovarqsh mnogo,za 1 den shte izdyrji.No pyk e mn gotin tel.A snimki pravi.........STRAHOTNI!Ta tova e moeto mnenie.Struva si,kato se ima v predvid,4e gi kupih za po 149 euro ediniq.Pozdrav!!!