W220
Motorola W220
izglejda mn dobre...nqkoi ako znae pove4e info za nego da pi6e
Re: Motorola W220
ами изглежда ми по - зле и от Siemens A70
za6to izob6to sa si pravili truda da proizvejdat tozi bokluk.nqma absolutno ni6to
To tozi telefon dage niama i kalkulator.
be po hubavo si vzemete edno tranzistorche syshtata rabota shte vi vyrshi :)
po komentarite vi hora si li4i 4e nqmate takav telefon a samo ste 4eli infoto mu v saita koeto mejdo drugoto e mnogo greshno, tel-a si ima i vibraciq sashto i kalendar, ne znam izob6to koi go e pisal taka ..... za tezi pari gsm-a si e super
-
- Регистриран: 06 мар 2007, 00:40
Отдавна не бях срещал толкова семпъл и изчистен дизайн на телефон.Изключително удобен.Без нищо излишно по него-не само по визията му,но и като функции(не е лесно да видиш добър апарат без да има безсмислена камера,чатове ,честитки и други подобни щуротии):-)Този телефон има само това ,което е нужно(за един телефон)Единственият му недостатук е малкото разстояние между навигационния бутон и съседните му ,което често бърка навигацията(докато се свикне с това).Един красив бюджетен телефон,без претенции и създаден с чувство за мярка!
edin priatel ima A70 a bratov4ed mi ima tazi motorola i sravnenie ne moje da ima -mototo e v pati po dobre(po dobar ekran pri tova cveten,mms,wap,radio i po dobra bateria)tvardenieto ti 4e a70 e po dobre e absurdno...
za tvoe svedenie ne vseki iska tel s vsi4ki funkcii,za niakoi tazi funckionalnost e napalno dostata4na kakto i cenata e dostapna
-
- Регистриран: 28 фев 2009, 09:58
Motorola W220
Това е уникален телефон. Мисля, че дори надхвърля издръжливостта на 3310 :D
Имам такъв от доста време, но понеже го ползвам основно когато предвидено имам мръсна и тежка работа ( хоби :D ) му се случиха какви ли не неща. Преди 5-6 дни увисна само на една нишка от едната страна. И продължи да си бачка. Днес като професионален майстор го поправих със болт и гайка [B]през центъра [/B]на телефона за да не ми се разпадне и [B]продължава да работи[/B] (yes)
*ПП Добавям и снимка на [B]работещия в момента [/B] телефон ( бургийката беше 3мм (cyber) )
Имам такъв от доста време, но понеже го ползвам основно когато предвидено имам мръсна и тежка работа ( хоби :D ) му се случиха какви ли не неща. Преди 5-6 дни увисна само на една нишка от едната страна. И продължи да си бачка. Днес като професионален майстор го поправих със болт и гайка [B]през центъра [/B]на телефона за да не ми се разпадне и [B]продължава да работи[/B] (yes)
*ПП Добавям и снимка на [B]работещия в момента [/B] телефон ( бургийката беше 3мм (cyber) )