ROKR E2
-
- Регистриран: 22 фев 2006, 08:53
Re: Motorola ROKR E2
А джоистика разваля ли му се (като на СЕ) или е здрав....не видях някъде да пише.
мда
и motorola се усетиха, че ако искат да конкурират walkman на se, е добре да го пуснат в серийно производство с 2МР...
и motorola се усетиха, че ако искат да конкурират walkman на se, е добре да го пуснат в серийно производство с 2МР...
Не че нещо , но имам малко път до САЩ след по-малко от 2 месеца , та . . . ако го видя и го харесам и на живо го ГРАБВАМ , защото по характеристики , ревюта и снимки е УНИКАЛЕН и наистина много ми хареса.
Не се надявай-телефона ще излезе чак през септември за около 550$,но определено ще си струва-надминава по качество на музиката ВСИЧКИ walkman-и излязли досега.http://www.mobile-review.com/review/music-phones-en.shtml
telefona e SUPER!ni6to ne mmu lipsfa
Леле това има стандартен аудио жак и може да работи с до 2GB памети |O_O|
Aз съм с един SLVR L7 и това му е единствения недостатък няма жак и изобщо малко са скъпички все още Bluetooth стерео слушалките.
Браво на Моторолците само така ако и дизаина не беще толко тйн или по скоро абе така трябва да изглежда.
КУПУВАЙТЕ СМЕЛО НЯМА ДА СЪЖАЛЯВАТЕ!!!!
Aз съм с един SLVR L7 и това му е единствения недостатък няма жак и изобщо малко са скъпички все още Bluetooth стерео слушалките.
Браво на Моторолците само така ако и дизаина не беще толко тйн или по скоро абе така трябва да изглежда.
КУПУВАЙТЕ СМЕЛО НЯМА ДА СЪЖАЛЯВАТЕ!!!!
Само,че появата му ще се забави доста.
Телефона е разбиващ. Като дата сочат септември. А доколкото за качество издъхва конкуренцията, единствено батерията на SE W300i е малко по мощна (мото 19 часа / СЕ 26 часа като условието е че е изклучен достъпа до мрежа)
Не може да се отрече че мотпрпла вдига летвата на пазара на мр3 телефоните доста високичко, както и при останалите лефони (v3x).
А доколкото цена се предполага около 350 $ със вкличена карта 128 МБ.
Не може да се отрече че мотпрпла вдига летвата на пазара на мр3 телефоните доста високичко, както и при останалите лефони (v3x).
А доколкото цена се предполага около 350 $ със вкличена карта 128 МБ.
550 , 550 :) много ми харесва и ревюто го четох . . . мдаааааа готино телефонче и е с мойте очаквания на всичкото от горе ще е с някакъв линукс софт -перфектно , стига да искарам кинти достатъчно ще си го домъкна :P
koga idva beeee:((((