Определено си заслужава да се ъпдейтва телефона. Пусни лична бележка на Спомениии - той е човека ;-)DefaultUser написа: ↑30 окт 2005, 15:28mr-j.imam niakolko vuprosa kum teb za tezi novi versii na softa za koito spomenava6 tam za aple i motorola ti probval li si go tozi soft i kaji kade moje da mi go slojat i kolko 6te struva i dali si struva riska za koito spomenava6 4e moje da ostana bez telefon,6tom stava po burzo predvijvaneto v menuto,a puk i sa dobavili i klip4eta super kaji mi ne6to pove4e za tova kak da go napravia.
E398
-
- Регистриран: 28 мар 2018, 11:04
Re: softuera
-
Re: T-Mobile
zdravei spomenuu,izviniavai 4e taka ti se natrapvam no pro4etoh 4e moje da se ubdeitva softa na motorolkata,zatova me vulnuvat mnogo vuprosi otnosno tova,kak stava,dali moga sam da si go napravia ot kade moje da se drupne tozi nov soft na aple ima li risk ot tova ubdeitvane za samiat telefon,kolko 6te struva i kade moga da mi go slojat ako ne stava ili ne moga az da si go sloja,blagodaria predvaritelno.
-
za bitreida
Iskam da pitam do kolko bitreid 4ete telefona. Imam edni pesni deto sa 320 i dava error.Znae li nqkoi programa za promqnata mu(na bitreida)?DefaultUser написа: ↑15 ное 2005, 20:16Определено си заслужава да се ъпдейтва телефона. Пусни лична бележка на Спомениии - той е човека ;-)
-
Re: Motorola E398
tozi telefon go ima ba6ta mi e mn dovolen.gotin e i izdarjlivDefaultUser написа: ↑27 май 2004, 01:07Abe neshto poslednite motoroli sa mnogo yaki... mnogo drapnaha napred tiya amerikantsi... ako doide tva 4udo vav BG vednaga she si go vzema... e ako moga de:)))
Motorola E398
imam vapros! kade moga da si smenq soft-a s tozi na rokr-1 ,razlikata samo v snimaneto na video i poddarjaneto na po-golqma karta li e,bezpoasno li e tazi smqna na soft,moje li da se skape ne6to i v kakaf format se zapisvat video-failovete! molq ako nqkoi moje da mi kaje da mi pishe i na mail-a : [email protected]
blagodarq!
blagodarq!
Re: T-Flash?
T-Flash moje6 da si kupi6 ot magazinite "handy". az ot tam si kupih :} az imam 1 problem i vimolq da mi otgovorite-ne moga da si sloja temi na telefona..za6to ?
Re: T-Flash?
Kakvo ima6 v predvd kato kazva6, 4e nemoje6 da si sloji6? Nemoje6 da si ka4i6 novi ili ne moje6 da si pysne6 nqkoq ot telefona?
Ако някой иска да му сменя софта на Е 398 с този на Рокара да ми пусне бележка да се разберем.
Само за Пловдив.
Само за Пловдив.
bace dai toq software 4e sum dale4e ot tebe ot montana da si go preinstal nem 4e sum propadnal :) nema za klip