L6
Re: Motorola L6
Телефонът има много добър дизайн.Иначе като функции нищо особено.Само един Bluetooth , който за съжеление не можа да се свърже по никакъв начин с моя телефон незнам защо!Иначе като цяло не харесвам много Моторола,но на тази цена от 249лв. в момента със СИМ си заслужава,защото другите телефони на тази цена са доста по примитивни от страна на функции и дизайн спрямо него!Пример Самсунг X660.Няма нищо по - впечатляващо , но цената му е висока!
verno ima nqkvi problemi s bluetoutha... edin ot klasa mi e s nego.. kogato puskam da go tyrsq , pyrvo namiram na drugite telefonite ot tipa k700,750,6600,6230.... 4akam 4akam 4akam i 4ak togava se pokazva...i tova vseki pyt
Аз имам телефона от 1 седмица и сам доволен от него.По принцип не сам фен на MOTOROLA, но този телефон е невероятен.За 260лв. не мойе да се намери по-добар телефон по отношение на дизаин и функций.Вярно е че MOTOROLA L7 е по- добар но и по-скъп.Аз лично сам доволен от L6
-
- Регистриран: 28 яну 2005, 21:35
Re: WE vie Akul imate li !!! Telefona e Neveroqten !!!
4etoh nqkade v q side 4e motorola l6 pravi gadni snimki i 4e nqma mp3-player-interesuvam se sled kato ima mp3-ki mogat li da se slu6at s slu6alki kato da re4em s k700 za6toto na S.E. mp3-te se 4uvat strahotno!!!
ayde pi6ete!!
ayde pi6ete!!
lorda^ как искаш да станат слушалки от k700 на l6 ?
Единствения вариант е да срежеш слушалките на k700 ( както и на l6 ) и да си ги моднеш както ти искаш !
Единствения вариант е да срежеш слушалките на k700 ( както и на l6 ) и да си ги моднеш както ти искаш !
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Ami telefoncheto si go biva. Za cenata na koqto se predlaga e super. Nqma zabelejki!!!
-
- Регистриран: 11 май 2006, 15:04
telefona e super.Mnogo e gotin i tunak.Imam go otskoro.EX,samo da ima6e IRDA,e,no i BLUETOOTH stava!!!!
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 17:09
Това с бавно появяващия се Bluetooth профил на телефона е може би софтуерен въпрос и най-вероятно е нарочно - от съображение за сигурност това не е никакъв проблем.
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 17:09
L6 наистина няма mp3, а пък Sony Ericsson са безспорни лидери в саунда сред GSM апаратите.