L6
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 17:09
Re: WE vie Akul imate li !!! Telefona e Neveroqten !!!
Абсолютно си прав, особено за камерата и размера. Стария ми Siemens беше също с VGA камера и си мислех че е от най-добрите камерафони, но V360 ме разубеди в полза на Motorola :)
А пък що се отнася до V3 манията - егати широкия телефон - има визия точно на американска кола - низка, сплескана и безобразно ръбата и широка... Можете спокойно да си скриете документите и банковите карти вътре :)
А пък що се отнася до V3 манията - егати широкия телефон - има визия точно на американска кола - низка, сплескана и безобразно ръбата и широка... Можете спокойно да си скриете документите и банковите карти вътре :)
-
- Регистриран: 15 окт 2005, 10:53
Re: Motorola L6
телефона ми се струва мн добър ! утре ще си го взема и след 2-3 дни ползване за да го поизмъча мн яко ще напиша лични впечатления подробни
Колко му държи батерията< Моля нека някой да сподели мнение . Мерси
Значи имам 1 въпрос. Не мога да разбера дали Моторола Л6 има мп3 или няма. От магазина ми казват има, тука в нета пише че няма. Кое е вярно?
Зависи кой как разбира...има /няма/ Мп3...
Има възможност да индикира входящи повиквания с МП3 звук. Няма Мп3-плеър.
Има възможност да индикира входящи повиквания с МП3 звук. Няма Мп3-плеър.
A dali si struwa da se zameni samsung x640 za tazi motorola?!?!
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 17:09
Определено. L6 има bluetooth, видео и mp3, а Samsung X640 според сайта тук няма даже инфраред.
-
- Регистриран: 29 юли 2006, 19:29
Telefona ne e lo6.Displeq ne e koi znae kakwo,snimkite stavat 6to gode normalno...motorola...:)
Telefona e super Nqma mp3 player no ima mp3 playback i se 4udeh dali ako se vkara cqla pesen 6te tragne vapreki 4e nqma mp3 player a samo mp3 za zvanene ???