V360 Dark Blue
Re: Предимства и недостатъци
От 192 kbps надолу. :)
192 кбпс са напълно достатъчни за да се запази добро качество на звука.
Проблема е че голяма част от мп3-тата ги правят с по-голям битрейт (което е горе-долу безсмислено) и телефончето не иска да ги свири.
192 кбпс са напълно достатъчни за да се запази добро качество на звука.
Проблема е че голяма част от мп3-тата ги правят с по-голям битрейт (което е горе-долу безсмислено) и телефончето не иска да ги свири.
Мерси много. Все пак не е много добре да са с голям битрейт на телефона, защото ще папат и повече памет, а за този модел може да се разшири само до 512 МБ.
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 17:09
Точно така. Все пак качеството от високоговорител с размер на монета от 5 стотинки има доста скромен предел, който го достигат и mp3 с 96 и 112 kbps, да не говорим за 128 kbps. Няма смисъл да зареждате mp3 с над 128 kbps - първо ще ви "изядат" паметта, второ качеството им би имало разлика само при слушалките, но... и това е малко съмнително :)
Аз мисля да потърся някакъв нефабричен java медиаплеър... оригиналния не е много добър, пък и някак успях да го затрия...
Аз мисля да потърся някакъв нефабричен java медиаплеър... оригиналния не е много добър, пък и някак успях да го затрия...
Re: Motorola V360 Dark Blue
Мога да ви кажа че телефона е много добър. Заслужава си напълни парите. Не съм му намерил нито един бъг за сега. Най-много се радвам на телефоните моторола, че мога да си ги направя както аз искам от интерфейса до работата на всяко клавишче. Специално за този модел, много неща са изпипани от към удобство сравнение с софтуера на по старите модели моторола (досега имах V600).
1. Дисплея му е страхотен мога да ви изредя най-малко десет телефона с по 200 лева по скъпи дето дисплеите им нищо не приличат сравнение с този.
2. Копчетата му много плавно се натискат и ти прави кеф да си пишеш по тях.
3. Може да се разрежда през USB кабела за компютъра. Много е удобно.
4. "Получаване/изпращане на e-mail Не"- Това го пише в спецификацията, но не е вярно. Можеш да пращаш и получаваш e-mail-и.
5. "Възможност за изпращане на български език Не". Също можеш да пишеш на български.
6. "Хронометър Да" - няма хронометър.
7. Слотът му за карти е голямо предимство. И тука мога да ви изброя над 10 телефона които са с 200 лева по-скъпи и нямат слот за допълнителна памет и имат някакви 20-90 МБ и имат MP3 player. И за какво им е?
Мнения като на freshdevil въобще не ги приемам. Какви са му бъговете няма ли да кажеш? Или просто си решил да оплюваш?
Това е от мен.
1. Дисплея му е страхотен мога да ви изредя най-малко десет телефона с по 200 лева по скъпи дето дисплеите им нищо не приличат сравнение с този.
2. Копчетата му много плавно се натискат и ти прави кеф да си пишеш по тях.
3. Може да се разрежда през USB кабела за компютъра. Много е удобно.
4. "Получаване/изпращане на e-mail Не"- Това го пише в спецификацията, но не е вярно. Можеш да пращаш и получаваш e-mail-и.
5. "Възможност за изпращане на български език Не". Също можеш да пишеш на български.
6. "Хронометър Да" - няма хронометър.
7. Слотът му за карти е голямо предимство. И тука мога да ви изброя над 10 телефона които са с 200 лева по-скъпи и нямат слот за допълнителна памет и имат някакви 20-90 МБ и имат MP3 player. И за какво им е?
Мнения като на freshdevil въобще не ги приемам. Какви са му бъговете няма ли да кажеш? Или просто си решил да оплюваш?
Това е от мен.
Не съм съгласен с някои неща написани от теб Sage.
-външният пък дори при повикване от номер в указателя си показва "Непознат";
Това не знам как си успял да го направиш, но няма ниакаква логика да е така ако се замислиш. При мен си показва кои ме търси и ако имам под едно име записано няколко контакта ми показва точно от кой контакт ме търсят.
- маркираш си с клавиша "0", елементите който искаш да изтриеш(примерно снимки) и след това даваш изтриване на маркираните файлове и си готов. Какво му е неинтуитивното??? По същия начин можеш да копираш и преместваш по bluwtooth-а, между картите.
- "разделени записи за всеки телефонен номер. За контакт с 5 номера ви трябват 5 записа, в които да повтаряте останалите данни" - Както казах при моторолите това е им хубавото че можеш да си го направиш както искаш да ти изглежда. Можеш в указатела да кажеш да ти показва само primary contacts. и тогава нямя да ти показва по 5 контакта на всеки човек, и тогава като въвеждаш на някои нов номер (примерно служебен) не е нужно да му пишеш всичките данни наново(като улица, рожден ден и др.)
-"странот" поведение при сканирането на мрежите не можах да го видя.
-външният пък дори при повикване от номер в указателя си показва "Непознат";
Това не знам как си успял да го направиш, но няма ниакаква логика да е така ако се замислиш. При мен си показва кои ме търси и ако имам под едно име записано няколко контакта ми показва точно от кой контакт ме търсят.
- маркираш си с клавиша "0", елементите който искаш да изтриеш(примерно снимки) и след това даваш изтриване на маркираните файлове и си готов. Какво му е неинтуитивното??? По същия начин можеш да копираш и преместваш по bluwtooth-а, между картите.
- "разделени записи за всеки телефонен номер. За контакт с 5 номера ви трябват 5 записа, в които да повтаряте останалите данни" - Както казах при моторолите това е им хубавото че можеш да си го направиш както искаш да ти изглежда. Можеш в указатела да кажеш да ти показва само primary contacts. и тогава нямя да ти показва по 5 контакта на всеки човек, и тогава като въвеждаш на някои нов номер (примерно служебен) не е нужно да му пишеш всичките данни наново(като улица, рожден ден и др.)
-"странот" поведение при сканирането на мрежите не можах да го видя.
zimai shtom e za 250lv ne se chudi!!!
За тез пари може и да се намери Е720 или К700 който са в пъти по-добри
moje da se nameri i E730 oshte mn po-dobar
Трудно ще се намери свестен за тез пари, ама освен радиото не превъзхожда особено Е720, абе и двата са боклуци.
pravilno kazano i dvata sa bokluci!