V360 Dark Blue
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 17:09
Re: Предимства и недостатъци
За повикванията си прав - повреме на звъненето се вижда кой звъни. Показанието след това е "1 пропуснато повикване - 0 непознати", а при натискане на слайд-бутона (+-) отстрани се появява списък с хората които са ти звъняли.
За маркирането също си прав - за "0" само че при първото маркиране ще си отцъкаш докато стигнеш опцията.
За записите също си прав, но разделянето в групи е много бедно - има само 4 групи. Не мога да намеря човека по група. За да филтрирам по група ("категория") трябва да извикам контекстното меню, 8-мата му опция и да задам филтър.
Ако обаче контактът не се окаже там, ще трябва отново да повторя същия ритуал за друга група, в която се съмнявам. Иначе, вярно - има търсене по N букви.
При стария ми Siemens си има 9 групи и подредбата им е като директории в explorer а не като настройка на филтър.
Колкото до режима за търсене на мрежа - трябва да имаш обхват в небългарски оператори (да си по границата). Иначе наистина нищо няма да разбереш.
За маркирането също си прав - за "0" само че при първото маркиране ще си отцъкаш докато стигнеш опцията.
За записите също си прав, но разделянето в групи е много бедно - има само 4 групи. Не мога да намеря човека по група. За да филтрирам по група ("категория") трябва да извикам контекстното меню, 8-мата му опция и да задам филтър.
Ако обаче контактът не се окаже там, ще трябва отново да повторя същия ритуал за друга група, в която се съмнявам. Иначе, вярно - има търсене по N букви.
При стария ми Siemens си има 9 групи и подредбата им е като директории в explorer а не като настройка на филтър.
Колкото до режима за търсене на мрежа - трябва да имаш обхват в небългарски оператори (да си по границата). Иначе наистина нищо няма да разбереш.
Re: Предимства и недостатъци
Можеш да си направиш и свой групи(categories), а не да ползваш само тези 4-рте. Главното удобство на групите им е не търсенето на човек в група, а разделянето на контактите ти на групи т.е. като имаш двама човека с едно също име им гледаш групата от която са. А също можеш да сложиш определена група с определена мелодия да ти звъни.
-
Ха, вярно!
Човече, ти ме заби в земята. Напоследък съм доста разсеян, имаш една почерпка от мене :)
Наистина като вляза в категории има меню с опция за нова. Много ти благодаря!
И все пак, директорийната структура ще ми липсва - по-удобна е.
Общо взето съм доволен от това апаратче. Е... има си недостатъци - добавянето на картинки в MMS е много тъпо.
При Siemens CX65 имаш много повече възможности за избор по всички директории и ги показва във списък. После като избираш получател първо можеш да избираш група, оттам името, оттам конкретния номер.
При V360 отваря Images, и то трябва да разглеждаш всичи 24 преди 25-та, която ти трябва. Не можеш да ги покажеш като списък. Още по-зле е като избираш на кого да пратиш (също и при SMS) - виждаш само имената, като не разбираш на кой номер точно е името (ако има 3-4 номера на 1 човек). Както и да е...
Наистина като вляза в категории има меню с опция за нова. Много ти благодаря!
И все пак, директорийната структура ще ми липсва - по-удобна е.
Общо взето съм доволен от това апаратче. Е... има си недостатъци - добавянето на картинки в MMS е много тъпо.
При Siemens CX65 имаш много повече възможности за избор по всички директории и ги показва във списък. После като избираш получател първо можеш да избираш група, оттам името, оттам конкретния номер.
При V360 отваря Images, и то трябва да разглеждаш всичи 24 преди 25-та, която ти трябва. Не можеш да ги покажеш като списък. Още по-зле е като избираш на кого да пратиш (също и при SMS) - виждаш само имената, като не разбираш на кой номер точно е името (ако има 3-4 номера на 1 човек). Както и да е...
-
Re: KAK?
Странно, при мен ме пита къде да ги съхрани.
-
- Регистриран: 17 юли 2006, 21:16
Re: Motorola V360 Dark Blue
Здравейте!
Аз на скоро си купих моторола V360 и незнам как да махна лимита за продължителност на видеото(30 сек). Някой може ли да ми каже как да го направя?
Аз на скоро си купих моторола V360 и незнам как да махна лимита за продължителност на видеото(30 сек). Някой може ли да ми каже как да го направя?
i men me pita oba4e na kartata ne move da gi sahrani,ina4e ka4vam i snimki i video na kartata,no muzika ne moga,ot kartata ;li e problema ili?i za6to mi izpisva 4e failovete ne mogat da bydat premesteni ot tel.na kartata(imam v predvid tezi koito sa mi prateni prez BT ili prez wap)
-
Да нямаш някаква защита включена... или пък файловете да са с някаква защита - при мен няма проблем. Миналата седмица прехвърлих 30-на рингтона (*.mid) на картата, а после някои ги сложих в телефона, за да мога да ги ползвам за рингтонове (моторолска тъпня).
Сега пробвах да изместя един от телефона в картата и обратно - става без проблем.
Сега пробвах да изместя един от телефона в картата и обратно - става без проблем.