L6
Re: Motorola L6
Менюто е различно.Bluetooth е във"функции"-
има сдвоени у-ва и настройки.Там е работата-има само един сервиз.Всякакви телефони съм чифтосвал,с тоя ударих на камък.
В един форум пише,че не е PK2T телефон.В момента имам и един стар Е398-никакъв проблем с него.
има сдвоени у-ва и настройки.Там е работата-има само един сервиз.Всякакви телефони съм чифтосвал,с тоя ударих на камък.
В един форум пише,че не е PK2T телефон.В момента имам и един стар Е398-никакъв проблем с него.
Странно...странно....ще трябва да се добера до едно такова Л7и....и да се потормозя с него...
Започва да ме човърка идеята за орязани БТ функции(((
Започва да ме човърка идеята за орязани БТ функции(((
Така е.Вероятно искат да се ползва i-mode.Абонамент и плащане за игрички...В my
bl. places излизат само 2 сервиза-dial-up и send
business card.Сложили му 1.3МР за зарибявка.
bl. places излизат само 2 сервиза-dial-up и send
business card.Сложили му 1.3МР за зарибявка.
Повече ме учудва, че няма възможност да се включи в режим сменяема медия...това ми се вижда абсурно(((
Стандартният L7 е с меню като на
Е398,на този е различно.С USB кабел изобщо не се връзва,всякакви драйвери пробвах...
Е398,на този е различно.С USB кабел изобщо не се връзва,всякакви драйвери пробвах...
Ami da pitam kato ima mp3 za vhodqshto povikvane moje li da se sloji i mp3 melodiq za poluchavane na sms ? I struva li si telefona parite ?
MI да ти кажа честно струва си...не е зле...има син зъб,добър дисплей за неговия клас и е тънък....бе ако ти харесва и имаш парите си го вземи....
Dobre a moje li da se sloji mp3 za poluchavane na sms-i ?Samo tfa ne razbrah ;)
-
- Регистриран: 10 ное 2006, 21:56
Моля, кажете ми ако обичате, кои цветни дисплеи на моб. телефони са по- контрстни и като цяло по-добри.Купих си Нокия 2610 и денем на открито на вън нищо не виждам по екрана.Тя е с CSTN дисплей.
-
- Регистриран: 11 ное 2006, 19:53
ima li vazmojnost za Hands free?? i za koe po-to4no - s kabel ili bezji4no?? Interesuva me osnovno za bezji4noto..