V3x
Re: Motorola V3x
hora kupih si tela dneska ....ot magazina e ama may ima nqkakav malak problem.. klaviaturata na tela izdava nqkakav drezgav zvuk...zzzzzzzzz...q nqkoi da kaje dali ima sashtiq problem.. a i da dopalnq, drezgaviq zvuk ne e mn silen.. samo ako si dopresh uhoto na klaviaturata se 4uvam zzzzzzz.. predvaritelno mersi za pomoshta
Само не си го копувайте от италианския оператор "3",че интерфейса му няма нищо общо с това на Моторола.Същото важи и за Водафонския вариант
Tova telefon4e e unikalno spored men:)
Motorola V3x
hora aide izkajete mnenie m/u tozi tel i nokia 6131 / iskam qsni komentari 4e mn se kolebaq m/u 2-ta modela / i dobri i lo6i strani
-
- Регистриран: 11 мар 2007, 10:46
imam takav tel i sam dovolna ot nego.
Имам моторола V3x черния вариант с 128 МБ от Vodafone. Дали е възможно да се смени софта за да изглежда както официалната версия? Освен това имам един проблем:когато се опитвам да заредя java приложения, които имат връзка с интернет като OperaMini или Flurry телефона не успява да се свърже, а по стандартния начин става. Моля дайте причината. Благодаря.
Иска да знам , дали е възможно да бъде заменен водафонския софтуер на телефона с нормален.Примерно в някоя от големите вериги за GSM.
Да! Възможно е. Това можеш да направиш и сам, стига да имаш USB кабел и желание да го направиш. Лично АЗ съм сменял софтуер на v3x няколко пъти. Не е сложно.
Ще те помоля да ми обясниш по-подорбно ако не е проблем
nekoi iska li V3?v perfektno sastoqnie e