ROKR E6
-
- Регистриран: 19 окт 2004, 13:18
Re: Motorola ROKR E6
EDGE hardware-но го има. Чакаме новия firmware дето сигурно ще го поддържа. Ще видиме дали най-накрая ще тръгне SDIO на линукс телефоните. Говори се и за това сега. Хубав телефон, с почти никаква разлика от моя(А1200) освен формфактора и еквилайзер в реалплеъра, който вече портнаха за А1200 и го има в новия моднат 59p firmware. Говори се за нов 29p, който ще отключи EDGE на А1200 и почти сигурно и на Е690/Е6. ВИ-ФИ обаче скоро няма да видим. За това чакам iPhone с нетърпение.
-
- Регистриран: 03 май 2004, 13:32
iPhone сигурно ще е на цената на три ROKR E6.
-
- Регистриран: 17 юни 2006, 19:25
Да да да 900 лева друг път ... телефона струва 600-700 лева тез балъци го зивишават на 900 !!!
Telefoni ebz klavietura ne me kefat , prosto pisaneto na smsi e nevuzmojno :(P990i e istinata ;)
-
- Регистриран: 19 окт 2004, 13:18
$499 ще е с договор към Cingular
Ситуацията с някои модели на Моторола е много абсурдна - интересни телефони за които има търсене (а ако се рекламираха щеше да е още по-голямо), а се продават само на азиатския пазар :(
ROKR E2 изобщо не се появи официално, както се случва и с ROKR E6 ! Аз имам намерение да си го закупя, но естествено не от тези смешници O-connect за 900 лв. От САЩ с доставката ще ми излезе около 600 лв. при това е с 1GB карта в комплекта.
ROKR E2 изобщо не се появи официално, както се случва и с ROKR E6 ! Аз имам намерение да си го закупя, но естествено не от тези смешници O-connect за 900 лв. От САЩ с доставката ще ми излезе около 600 лв. при това е с 1GB карта в комплекта.
Видео с работа на телефона
http://www.mforum.ru/phones/tests/039743.htm
цената му в чуждестранните онлайн сайтове е около $300
цената му в чуждестранните онлайн сайтове е около $300
От една седмица го имам и съм много доволен. Качеството на звука е добро, екрана е страхотен. Камерата е сравнително зле, но това не е важно за мен. Излезе ми 680 лв. с доставката и 20% ДДС на митницата.
xristost откъде си го поръча.... я разкажи ако не е тайна