L6
Re: Motorola L6
ne6to nqma belejka ebati saita:(dai icq ili skype?:)
imalo problem s belejkite;))dai ICQ ili Skype;)
as imam L6 oba4e e bez I mode.i prai vsi4ko.
zakarai tvoq na SERVIZ ili na TEHNIK 6te go opravqt!
zakarai tvoq na SERVIZ ili na TEHNIK 6te go opravqt!
pi4 pi6e6 4e ima6 Moto l7, a dali ima6 softwere za nego !? i ako ima6 bi li mi kazal kak se kazva i otkude da go izteglq !??
абе в комплекта има ли USB? или трябва да си купя допълнително?
ami za toq priqtel deto vikashe che sled 1 minuta Bluetooth-a se izkluchva : Ne gledai tva dali ti se izgubva ili ne i na men taka mi stava obache mi prashtat sichko kat spre da miga.AA i tva za mp3-kite i az imam 10MB obache sam si kachil 15 mp3ki stava mn lesno sas edna programka namalqvane na razmera na pesnite...e malko po losho kachestvoto obache bia.Mogat da se slojat mp3-ki za sichko - za SMS , pri zvanene , alarma.
sichki mp3ki tragvat ... ama kamerata e lom az go imam i sam mn dovolen ot mp3kite no ot kamerata ...pod sqkakva kritika e
ima programa za smalqvane na razmera na pesnite i mojete da si kachite okolo 15 mp3-ki...ot pc-to i sled tva s USB prehvarlqte na tela mp3kata
Искам да питам нещо!!!
Така...купих си L6 на скоро вече станаха 3/4 дни... а е незнам от къде се гледа колко свободно място имаш в телефона...или влъбще има ли такава опция???? МОЛЯ ДА МИ ОТГОВОРИТЕ....имам и други въпроси ама по-късно. :)