C200
-
- Регистриран: 28 мар 2018, 11:04
Motorola C200
mnooo zdrav tel imah go 1 godina i nqmah nikakva problem s nego za razlika ot Siemens CX 65 koito za 3 meseca mu smenqha 2pati softuera palen bokluk!!!
-
- Регистриран: 28 мар 2018, 11:04
Re: Motorola C200
Mnogo e tapa.DefaultUser написа: ↑04 сеп 2005, 19:37mnooo zdrav tel imah go 1 godina i nqmah nikakva problem s nego za razlika ot Siemens CX 65 koito za 3 meseca mu smenqha 2pati softuera palen bokluk!!!
zdravei are iskam da go kupq ot teb za 25 leva stava li pi6i mi
u4udva6to zdrav e ! imam go ve4e 3-4 godini :P nai-posle 6te go smenqm 4e mi pisna !!
Az go imah predi okolo 3 godini :) Za vremeto si ne beshe mnogo zle.Dosta mu se kefeh togava - beshe 1-q mi telefon, no vremeto minava, modelite ostarqvat...i gi smenqme :)
toq telefon e super zdrav imam go 2 godini imal e suvsem malko problemi no nai nakraq 6te go smenq i nwmam turpenie tova da stane
Купих го по Коледа на 2003-та година.
Тогава го ползвах като основен телефон, а сега като допълнителен. За тези близо 5 години не е дал НИКАКЪВ дефект. Още ми служи вярно и то с оригиналната си батерия. Единствено му се изтриха бутоните на силиконовата клавиатура, но за 5лв коригирах нещата. Ако на някой му е нужен телефон, който да ползва по предназначение, а именно провеждане на разговори и получаване и пращане на SMS-и, то това е телефонът!
Тогава го ползвах като основен телефон, а сега като допълнителен. За тези близо 5 години не е дал НИКАКЪВ дефект. Още ми служи вярно и то с оригиналната си батерия. Единствено му се изтриха бутоните на силиконовата клавиатура, но за 5лв коригирах нещата. Ако на някой му е нужен телефон, който да ползва по предназначение, а именно провеждане на разговори и получаване и пращане на SMS-и, то това е телефонът!