http://forum.motofan.ru/index.php?showtopic=44043&st=225
Ако разбираш Руски, няма да ти е проблем. Чети и дерзай. Ако не можеш да се справиш, обади се пак.
V3x
Re: Motorola V3x
V3x и 6131? Ами дисплея на Нокията е МНОГО по-добър, нищо че е със същата резолюция, но е с 16 милиона цвята, виждала съм го на живо, една съученичка го има. Камерите: по-добрата е на Моторолата, определено, заради по-високата резолюция и светкавицата. Моторолата няма радио и инфраред, но Нокията ги има, да. Но паметта й е едва 11МВ, V3x има 64МВ, достатъчни са според мен. Но и двата мадела имат слотове за карти с памет, няма страшно. Нещо друго, което също е доста важно и затова ще го запиша с големи букви: V3Х Е 3G! Нищо, че и двата телефона поддържат EDGE. Моето мнение е: определете кое Ви е по-важно - камерата или дисплия. Решете сам/а.
Az li4ni bih izbrala Motorolata
Ave hora moje li nqkoi da mi kaje dali za toq telefon ima handsfree za da moga da si slusham muzika ot player-a i da govorq chrez nego
Може ли да се сложи 512мб miniSD?
Откъде си дърпате приложения за инсталиране на тоя телефон ?
Има разбира се!Има и стерео вариант с две слушалки , има и вариант с една слушалка. Можеш да слушаш музика и да се обаждаш ако те търсят. Просто когато говориш музиката спира и когато свършиш разговора продължава от същото място. Има и повторение на последното набиране, както и гласови команди.
Някой може ли да ми каже какви аксесоари идват в комплект с телефона?Има ли слушалки и кабел за данни?Благодаря предварително.
imam problem sa bluetootha moga da priemam i da ispra6tam na komputar an na gsm nemoga da ispra6tam dori ot motorola na motorola mojeli nqkoi da mi kaje kak da go opravq blagodarq predvaritelno