RAZR2 V8
-
- Регистриран: 20 авг 2007, 19:36
Re: Motorola RAZR2 V8
Страхотен телефон ,да така е !
Аз самият го имам и съм много доволен от него-дизаин и функционалност !
Аз самият го имам и съм много доволен от него-дизаин и функционалност !
Искам да те питам,и аз имам V8 и ми прави впечатление,че батерията не издава никакви предупредителни звуци или даже не мига когато е изтощена.Значи е на 1 чертичка и както си цъкам из менюто телефона се изключва и трябва да се включи в зарядното..Вече 2 пъти прави така.Нормално ли е?
Re: Motorola RAZR2 V8 - кирилица
купих си го туй чудо миналата седмица в Хонконг, и разбира се language pack е английски и китайски. Чете безпроблемно SMS-и на кирилица, ама ми се ще да има и българско меню и клавиатура.
Някой да подскаже къде да го флашна? Пробвах в 2-3 уж печени магазина на бул. "Руски" в Пловдив, но ми казаха че нямат необходимия language pack.
P.S. В краен случай и руски ще свърши работа.
Някой да подскаже къде да го флашна? Пробвах в 2-3 уж печени магазина на бул. "Руски" в Пловдив, но ми казаха че нямат необходимия language pack.
P.S. В краен случай и руски ще свърши работа.
Молба към модераторите:
Вземете оправете инфото на този телефон, че е с Linux операционна система и да излиза в търсачката на SmartPhones на Моторола телефоните, че така с това инфо ще речеш, че е със старата операционна система на мото - Synergy, което не е вярно и доста хора, които не са запознати се заблуждават. V8, Z6, E2, E6, A 1200, E680, A780, U9 са телефони на Linux и аналогично това ги прави Smartphones. :)
Благодаря предварително на екипа! :)
Вземете оправете инфото на този телефон, че е с Linux операционна система и да излиза в търсачката на SmartPhones на Моторола телефоните, че така с това инфо ще речеш, че е със старата операционна система на мото - Synergy, което не е вярно и доста хора, които не са запознати се заблуждават. V8, Z6, E2, E6, A 1200, E680, A780, U9 са телефони на Linux и аналогично това ги прави Smartphones. :)
Благодаря предварително на екипа! :)
-
- Регистриран: 14 юли 2008, 22:44
Телефончето е супер, имам го от месец, но от години ползвам само марка - моторола, и трябва да призная че са се справили отлично. Единствения минос за мен е че няма свод за допълнителна памет , но и половин кигабайт не е хич малко.
-
Това с батерията не е нормално, издава си звуци , когато е изтощена цял час преди това през минута ти сигнализира, виш си настройките по задълбочено, а колко повече си цъкаш из менюто толко по бързо пада.
-
това телефонче вече е хит
Заповядай language pack на български език --> http://store2.data.bg/shingo/V8/
Случайно някой да e купувал и да има представа в Happy foto и в Mobil дали е 2GB версия или 512MB?
Доколкото знам официално в България няма 2 Gb версия.